10.6 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSpecialGoogle Maps te duce în interiorul stadioanelor de la Cupa Mondială

Google Maps te duce în interiorul stadioanelor de la Cupa Mondială

A mai rămas foarte puțin până la începerea Cupei Mondiale din Brazilia, iar cei de al Google Maps vin în ajutorul dumneavoastră dacă mergeți acolo și nu știți exact unde sunt stadioanele.

Începând de miercuri, puteți explora interiorul celor 12 stadioane care găzduiesc Cupa Mondială, precum și zonele înconjurătoare cu ajutorul Street View.

Înainte, stadioanele precum, Rua Professor Eurico Rabelo din Rio de Janeiro puteau fi găsite ușor pe Google Maps, dar interioarele acestora erau închise pentru lentilele celor de la Street View.

Având o imagine vizuală a stadioanelor și a zonelor limitrofe, vă va ajuta foarte mult deoarece, ele sunt împrăștiate în localitățile Belo Horizonte , Curitiba , Natal , Rio de Janeiro , Salvador , Porto Alegre , Brazilia , Fortaleza , Cuiaba , Manaus , Recife și Sao Paulo .

Conform elor de la Washington Post, doar 6 din 12 stadioane vor asigura acces Wi-FI la internet, deci, dacă nu veți avea un plan de date mobile pentru a vă conecta la internet, ar fi bine să vă luați notițe înainte de a pleca spre Brazilia.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă