12.4 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialHP a lansat o tabletă cu proprietăți antibacteriene. Vezi cum arată

HP a lansat o tabletă cu proprietăți antibacteriene. Vezi cum arată

HP ElitePad 1000 G2 este o tabletă cu un display de 11.6 pixeli care dispune de modem LTE integrat. Practic, dispozitivul îți permite să te conectezi chiar și când nu există rețele wiFI în apropiere și să rulezi cu viteze de peste 72 Mb/s. 

Dincolo de ecranul Full HD, noua tabletă HP are un procesor Intel din noua serie ATOM Core M, plus un dispozitiv de stocare SSD de 512GB. Pentru pasionații de fotografie, tableta este dotată cu două camere. Una frontală de 2 megapixeli și una poziționată pe spate de 5 megapixeli, potrivit slashgear.com.

Pentru cei care vor să o folosească în loc de laptop, tableta poate fi accesorizată cu un stylus performant plus o staţie de andocare WiGig. Stația este ea însăsi un gadget separat pentru că are tastatură iluminată pe bază de LED şi un trackpad din sticlă termorezistentă. 

Dar ceea ce frapează la noul model este carcasa confecţionată din materiale cu proprietăţi antibacteriene, protejată împotriva pătrunderii de lichide şi praf. În plus, tableta integrează şi un cititor pentru coduri de bare. În plus, carcasa este ultra-rezistentă și are o textură rugoasă beneficiind de certificare IP 65 (protecţie la apă şi praf) şi MIL-STD 810 (rezistenţă la lovituri).

Prețul de pornire pentru o astfel de tabletă se va învârti în jurul sumei de 1600 de dolari.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă