14.3 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialÎn 2014, omenirea a urcat pe Youtube într-un minut echivalentul a 11...

În 2014, omenirea a urcat pe Youtube într-un minut echivalentul a 11 zile de materiale video

În 2014, 40,4% din locuitorii planetei au accesat internetul, potrivit TechSpartan.co.uk. Mai exact, peste 3 miliarde de oameni au accesat world wide web-ul sub toate formele lui.

Site-ul Techspartan a adunat statistici din surse precum Google, Statista şi Internetworldstats, pentru a realiza un infografic 

Facebook, cel mai cunoscut brand de socializare la nivel mondial a fost accesat de 600.000 ori pe minut. Practic, în fiecare zi a lui 2014, mai mult de jumătate din locuitorii planetei s-au logat pe facebook indiferent de device, desktop, laptop sau smartphone. 

Instagram aproape că şi-a dublat popularitatea, iar fanii acestei aplicații au ajuns să uploadeze la nivel mondial aproape 70.000 de fotografii pe minut. 

Chiar dacă Twittter-ul nu e atât de popular în România, la nivel mondial s-au postat aproape 350.000 de tweet-uri pe minut. 

Google-ul a înregistrat în 2014 peste 4 milioane de căutări pe minut, iar youtube-ul a explodat față de anii anteriori. 

În 2014 s-au uploadad în fiecare minut peste 300 de ore de materiale video. Practic, în 60 de secunde, oamenii din lumea întreagă au urcat pe youtube echivalentul a peste 11 zile de materiale filmate.

Nici serviciul de e-mail nu a fost uitat și în 2014 s-au trimis aproape 140.000.000 de mesaje prin poșta digitală.

Cele mai citite

Ursula von der Leyen ar putea interzice TikTok dacă ar obține un nou mandat în fruntea Comisiei Europene

Candidatul Partidului Popular European (PPE) la preşedinţia Comisiei Europene şi actualul preşedinte al acestei instituţii, Ursula von der Leyen, a declarat luni că nu...

Ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, a secretizat jaful financiar de la CS Dinamo București

Clubul Sportiv Dinamo București a ajuns stat în stat de când este condus de Ionuț Popa, dar și un sac fără fund, unde...
Ultima oră
Pe aceeași temă