19.1 C
București
duminică, 21 aprilie 2024
AcasăSpecialINFOGRAFIC: TOP 6 cele mai performante smartphone-uri pentru fotografii

INFOGRAFIC: TOP 6 cele mai performante smartphone-uri pentru fotografii

Smartphone-urile nu mai sunt doar gadget-uri utile pentru trafic de date, convorbiri și activități multimedia. Multe dintre ele sunt camere foto profesioniste cu funcții multiple gata oricând să concureze cu un aparat foto digital. Am selectat într-un TOP 6 cele mai performante smartphone-uri pentru realizat fotografii în cele mai dificile condiții: lumină slabă, umiditate, focalizare, zoom, panoramare.

ALLVIEW P7 XTREME

Allview P7 Xtreme ​este singurul smartphone românesc Octa Core care are cameră rotativă la 210 de grade. Practic telefonul are o singură cameră de 13 MP pe care o poți roti atât pentru fotografii selfie cât și pentru fotografii de tip panoramă.

Allview P7 Extreme are un display 4,7 inci, display HD 1280×720, protejat de sticlă Dragon Xtrail-X împotriva șocurilor și zgârieturilor. Are un procesor Octa Core Mediatek de 1,7 GHz și un procesor grafic de tip GPU MALI 450, pe o frecvență de 750MHz.

Citește și: TOP SMARTPHONE-URI ROMÂNEȘTI Octa-Core

LENOVO VIBE SHOT

Lenovo Vibe Shot ​este primul smartphone din lume cu blitz tricolor, pe nuanțe de galben pal, roșu șters și blue ciel. Camera telefonului are o rezoluție de 16 MP și dispune de un obiectiv modular realizat din șase piese. Camera are un senzor full frame în format 16:9 și este prima cameră cu senzor tricolor. În plus, și camera pentru selfie-uri de 5 MP are mai multe funcții intuitive.

Citește și: Primul smartphone din lume cu blitz tricolor

SAMSUNG GALAXY S6

Samsung Galaxy S6 are două camere intuitive. Ambele au obiectivele dotate cu senzori de înaltă rezoluție atât pentru camera pentru selfie-uri (5 MP), cât și pentru cea principală (16 MP).

Camerele sunt optimizate funcțiile Auto Real-time High Dynamic Range (HDR), Smart Optical Image Stabilization (OIS) și IR Detect White Balance oferă soluții avansate pentru imagini clare, cu luminozitate perfectă. În plus, S6 are funcția intuitivă „Quick Launch” care permite utilizatorilor să acceseze rapid camera foto, în doar 0,7 secunde, printr-o simplă apăsare dublă a butonului home. 

Citește și: Galaxy S6 Edge, telefonul viitorului

ALLVIEW X1 XTREME

Allview X1 Xtreme este singurul smartphone românesc unde camera de selfie-uri este la fel de puternică ca și camera principală. Practic, camera de pe spatele telefonului are 16 MP, iar cea pentru selfie-uri are 8 MP.

HTC M9

HTC M9 are o cameră principală de 20 MP dotată cu tehnologia Ultrapixel, care permite accentuarea unor detalii minimaliste chiar și pe lumină slabă sau la distanță de sute de metri, o cameră selfie de 4 MP cu aceeași tehnologie, un ecran Super AMOLED LCD 3 și o densitate a pixelilor de 441ppx.

Citește și: Cum arată telefonul cu tehnologia ultrapixel

GALAXY S4 ZOOM

Galaxy S4 Zoom ​este un smartphone de dimensiuni mici, echipat cu zoom optic de 10X care permite capturarea unor imagini clare, a unor culori realiste, chiar de la distanță datorită senzorului CMOS de 16 MP, senzor care se găsește de obicei pe camerel foto. Datorita sistemului optic de calitate profesională și a reglării inelului de zoom puteți realiza, de asemenea, prim-planuri extraordinare, fără a fi nevoit sa transportați echipament greu pentru camera foto.

</p><p> </p>

Cele mai citite

Rectorul Universității din București limitează numărul notelor de 9 și 10 ce pot fi acordate studenților

În facultățile Universității din București (UB), la programele de studii de nivel licență, nu se vor putea acorda mai puțin de 5% și nu...

Iohannis merge la zona demilitarizată dintre Coreea de Sud și Coreea de Nord

Președintele României, Klaus Iohannis, efectuează o vizită în Coreea de Sud, iar în prima zi a vizitei va ajunge și la zona demilitarizată aflată...

Când se dau pensiile de Paște

Întrucât bugetarii beneficiază de minivacanță între 1 și 7 Mai, distribuirea pensiilor va fi ajustată pentru a asigura că acestea ajung la beneficiari la...
Ultima oră
Pe aceeași temă