13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialINFOGRAFIC: TOP 6 smartphone-uri cu dotări exclusive!

INFOGRAFIC: TOP 6 smartphone-uri cu dotări exclusive!

Piața de smartphone-uri în 2015 este supra saturată. La fiecare lună, în fiecare colț din lume se mai construiește un smartphone, fie că vorbim de produse destinate publicului larg sau pentru un anumite segment. China, Japonia, Coreea, SUA și chiar România se luptă constant cu inovațiile pentru a veni cu modele de telefon inedite.

Telefoane cu senzor de amprentă, cu tehnologia de scanare a retinei, cu două baterii sau două ecrane, sunt doar câteva dintre exemplele infograficului de astăzi.

ALLVIEW E3 SIGN

Allview E3 Sign vine cu un senzor de amprentă așezat nu în fața telefonului ci pe spatele acestuia, chiar sub camera principală. Cititorul de amprentă respectă ultimele standarde din domeniu și îl poți folosi pentru a te autentifica atunci când faci diferite operațiuni bancare sau când îți accesezi conturile de social media.

În plus, telefonul vine dotat din fabrică cu un port infraroșu performant ceea ce îl ajută pe utilizator să-l folosească și pe post de telecomandă, indiferent de clasa de televizoare.

În plus avem un display IPS OGS de 5.5 inch, cu rezoluție HD 1280×720 pixeli și o densitate de pixeli 334 ppi. Touchscreen-ul este protejat cu Corning Gorilla Glass 3

CITEȘTE ȘI: INFOGRAFIC – TOP 6 smartphone-uri cu cameră performantă

YOTAphone este un terminal Android care s-a remarcat prin implementarea unui ecran secundar E-Ink, care poate fi folosit pentru lectura de conţinut sau pentru afişarea permanentă a unor informaţii graţie consumului energetic extrem de scăzut al acestui tip de afişaj. Practic YOTAphone e și smartphone dar și e-BOOK reader.

Oferind un ecran de 4.3” cu rezoluţie HD şi secondat de un ecran E-Ink cu aceleaşi specificaţii, YotaPhone este bazat pe platforma MSM8960 de la Qualcomm şi mai oferă 2GB memorie RAM, stocare internă de 32 sau 64 GB şi conectivitate  4G.

CITEȘTE ȘI: Smartphone-uri care au făcut pasul spre VR

INNOS D6000

Innos D6000 este un smartphone chinezesc care a impresionat lumea întreagă. Este primul telefon din lume cu două baterii suprapuse. Mai mult decât atât, cei 6.000 de mAh pe care îi are în total, îl fac să fie și telefonul cu cea mai mare capacitate.

Innos D6000 poate funcționa după ce scoți una dintre baterii. Prima are 3500 mAh, iar sub aceasta se află și cea de-a doua, de 2500 mAh, care nu poate fi mutată. Așa se explică grosimea telefonului de 12mm.

CITEȘTE ȘI: Cele mai rezistente smartphone-uri din lume

ZTE GRAND S3

ZTE Grand S3 este primul smartphone din lume care are sistemul Eyeprint ID, soft care-i permite să se deblocheze prin scanarea retinei.

Funcția de scanare a retinei este ascunsă în spatele obiectivelor de focalizare din cadrul camerei frontale de 8 MP. Tehnologia este supervizată de către o companie specializată în scanări biometrice și tehnologia este certificată și pentru controlul financiar al operațiunilor desfășurate cu ajutorul telefonului mobil.

ZTE Grand S3 are un ecran Full HD de 5.5 inch, rezoluție 1920×1080 pixeli, densitate pixeli 401 ppi, procesor quad-core la 2.5 GHz pe platformă Qualcomm Snapdragon 801, 3GB memorie RAM DDR3 şi 16GB memorie flash. Smartphone-ul vine cu o baterie de 3100 mAh care are o autonomie de 21 de ore folosire intensivă. 

CITEȘTE ȘI: Cum arată concurenții pentru Apple watch

MANTA 7X

Manta 7x promite un telefon fără niciun buton fizic. Dispozitivul foloseşte un set de senzori extrem de sensibili integraţi pe marginea display-ului care funcţionează ca și butoane pentru volum și pentru oprire/pornire. În plus, sistemul de operare ANDROID 4.4.4 KitKat a fost optimizat de producători ca să funcționeze la randament maxim pe configurația inedită.

CITEȘTE ȘI: Un smartphone straniu și ciudat

SAMSUNG GALAXY S6 EDGE

Samsung Galaxy S6 Edge include ultimele plăcuțe LPDDR4 și memoria flash UFS 2.0. Este singurul smartphone cu display lateral, continuat elegant pe marginile telefonului.În plus, este echipat cu primul codec hardware 1440P/VP9 ce permite streaming-ul video la rezoluții superioare cu un consum redus de energie. Ecranul Quad HD Super AMOLED de 5,1 inch oferă cea mai mare densitate de pixeli, de 577ppi și filmează 2K la rezoluția 2560×1440.

</p>

Cele mai citite

Spălătoriile auto, automatele de cafea și sucuri vor trebui să elibereze bon fiscal. Amenzi de peste 8.000 de lei

Automatele de cafea, sucuri sau sandvișuri, precum și spălătoriile auto vor trebui să elibereze bon fiscal, anunță Autoritatea Națională de Administrare Fiscală. După data...

Marcel Ciolacu, despre inflație: “Reuşim să o ducem într-un trend descendent… suntem în drumul economic corect”

Marcel Ciolacu, în calitate de prim-ministru, subliniază că inflația are o tendință descendentă, iar acest lucru devine evident în fiecare lună. În plus, el...

VIDEO. “Am început să am psihoze”. Cuplul din showbiz care s-a despărțit după patru ani de relație

Una dintre cele mai cunoscute influencerițe din România a făcut marele anunț: s-a despărțit de iubitul ei. Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu au făcut...
Ultima oră
Pe aceeași temă