15 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăSpecialMeniul Start din Windows revine în 2015

Meniul Start din Windows revine în 2015

Utilizatorii de Windows mai au de așteptat puțin revenirea meniului Start din Microsoft Windows.

Cei de la Microsoft au dezvăluit  la o conferință  că plănuiesc să readucă înapoi meniul Start, fără să specifice o perioadă exactă. Se zvonește ca un update la Windows 8.1 ce va apărea în august ar putea să includă și această modificare.

În schimb, ce de la Microsoft, cu siguranță vor introduce meniul Start în următoarea versiune completă de Windows ce se va lansa anul viitor sub numele de Windows 9, cel mai probabil.

Interfața originală a Windows 8 a scos din uz meniul Start, o componentă familiară versiunilor anterioare ale sistemului de operare, înlocuind-o cu un ecran live în modul Start.

Mulți utilizatori nu au îmbrățișat această schimbare, iar alți producători IT, au dezvoltat diferite aplicații pentru a aduce înapoi meniul Start. Acest lucru i-a făcut pe cei de la Microsoft să revizuiască acest aspect pentru edițiile viitoare ale sistemului de operare.

Noul meniu va include în partea laterală a ecranului titluri live pentru diferite aplicații de acces, la fel ca unele funcții din meniul Windows 7, precum butonul start.

Cele mai citite

George Simion dezminte ideea că el sau partidul AUR ar fi făcut “blat” cu PSD

Președintele partidului AUR, George Simion, dezminte ideea că ar fi făcut un "blat" cu PSD și avertizează că informațiile care susțin acest lucru sunt...

Sfârșit de drum pentru Djokovic la Roma. Sârbul a fost eliminat de locul 32 mondial

Novak Djokovic a fost eliminat din turneul ATP Masters 1.000 de la Roma și a constituit una dintre surprizele majore ale competiției. Cu toate...

VIDEO. Messi și compania revin și câștigă partida cu Montreal

Inter Miami, echipa unde evoluează Lionel Messi, s-a impus cu 3-2 în meciul cu Montreal, dar argentinianul nu a reușit să înscrie. Seria lui Lionel...
Ultima oră
Pe aceeași temă