6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialO mica introducere in noua generatie de laptopuri LENOVO (P)

O mica introducere in noua generatie de laptopuri LENOVO (P)

La inceputul acestui an, la CES (Consumer Electronic Show), Lenovo a dezvaluit ultimele modele din gama lor de notebook-uri din clasa business premium și au restructurat gama X1 complet. Inițial X1 a fost doar notebook X1 Carbon, dar Lenovo a decis să extindă seria X1 menționata mai sus, împreună cu X1 Yoga și X1 Tablet. Așa că ThinkPad Yoga este acum ThinkPad X1 Yoga, și, ca atare, se păstrează același design subțire și ușor de la carbon X1.

„Subtire si usor” este dorinta utilizatorilor in ceea ce priveste gadget-urile, iar X1 Yoga nu dezamăgește, pentru ca are numai 16,8 mm grosime și cântărește doar 1270 de grame. Chiar daca nu este cel mai subțire și mai ușor notebook din lume, nu uitați că X1 Yoga are, de asemenea, o balama cu 360 °, permițând ca acesta să fie utilizat în mod exclusiv cu finete in mai multe moduri, inclusiv tableta, stativ, și cort, la fel ca și celelalte dispozitive Yoga pe care ei le vand. Lenovo a subliniat faptul că X1 Yoga este mai subțire și mai ușor decât X1 Carbon.

Lenovo oferă o mulțime de opțiuni pentru modelul X1 Yoga. In pachetul basic aveti un procesor Intel Core i5-6200U și 8 GB de LPDDR3-1866. Asta va da posibilitatea să faceți upgrade la i5-6300U, i7-6500U și i7-6600U, cu oferte RAM de până la 16 GB. Pe partea de afișare, panoul de 14 inch poate fi fie un 1920×1080 IPS, 2560×1440 IPS, sau un model de 2560×1440 OLED.

Lenovo oferă, de asemenea, o mulțime de sloturi pe X1 Yoga, inclusiv trei porturi USB 3.0, HDMI, DisplayPort, și un conector OneLink pentru stațiile sale de andocare. Nu există niciun port USB tip C, dar X1 Yoga are suport MicroSD, pentru stocare suplimentara și LTE-A. Wireless-ul este furnizat prin intermediul cardului wireless Intel 8260, fiind un dispozitiv pentru business, de asemenea are si vPro.

Acestea includ, totodata, un stilou în laptop care se va încărca în timp ce se afla in interior. Nu este la fel de mare sau la fel de confortabil ca cel de la Surface Book, dar faptul că de data asta este integrat multumeste majoritatea utilizatorilor, pentru că asta înseamnă că este întotdeauna disponibil și mai puțin probabil sa il pierzi.

Lenovo a plasat o baterie de 52 Wh pentru aceste laptopuri, ceea ce înseamnă că este de peste 50Wh de linia de bază pentru Ultrabooks. Asta e destul de bine având în vedere includerea unui stylus.

Un magazin online de unde puteti achizitiona laptopurile din gama X1, ar fi ITGalaxy, unde gasiti si multe alte modele accesibile pentru toata lumea. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă