12.2 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSpecialPlatforma Netflix, disponibilă şi în România

Platforma Netflix, disponibilă şi în România

Platforma americană Netflix, care deţine o arhivă online de câteva mii de filme şi seriale TV şi a început în ultimii ani să creeze şi conţinut original, este disponibilă, începând de miercuri, și pe piața din România, anunţă Mediafax.

Utilizatorii români pot accesa conținutul Netflix dacă se abonează pe site-ul https://www.netflix.com/ro/. Aceștia beneficiază de gratuitate timp de o lună, după ce și-au făcut un cont pe această platformă. După expirarea perioadei de testare, utilizatorii Netflix din România pot alege din cele trei tipuri de abonament disponibile.

Cel mai ieftin este abonamentul de bază, de 7,99 de euro pe lună, care permite vizualizarea conținutului pe un singur ecran. Celelalte două abonamente disponibile pentru utilizatorii români sunt: standard, cu o valoare de 9,99 euro și care permite vizionarea HD și folosirea a două ecrane în același timp, și premium, cu o valoare de 11,99 euro, care permite și vizionarea Ultra HD și folosirea a patru ecrane în același timp. Printre producțiile disponibile spre a fi vizionate din România se numără “Dexter”, “Arrow”, “Spartacus”, “Better Call Saul”, “Hannibal” etc.

Lansarea în România a serviciului video-on-demand Netflix face parte din strategia acestei companii americane de a se extinde la nivel mondial. În prezent, platforma Netflix este disponibilă în peste 70 de teritorii la nivel internațional. În octombrie 2015, Netflix raporta aproape 70 de milioane de abonați la nivel mondial, între care se numără și peste 43 de milioane în SUA.

Platforma Netflix, care s-a lansat în 1997, în Statele Unite, deţine o arhivă online de câteva mii de filme şi seriale TV şi a început în ultimii ani să creeze şi conţinut original. Netflix a devenit o veritabilă forţă la Hollywood, graţie unor seriale extrem de populare şi apreciate de critici, precum “House of Cards” şi “Orange is the New Black”. Printre numele mari din industria de divertisment americană care au încheiat contracte de colaborare cu Netflix se numără actriţa şi regizoarea Angelina Jolie şi actorii Jolie Adam Sandler, Leonardo DiCaprio şi Mark şi Jay Duplass.

Cele mai citite

Turcia întârzie încheierea acordului de deminare în Marea Neagră între România, Bulgaria și Ucraina

Acordul tripartit pentru deminare în Marea Neagră, încheiat în ianuarie cu România şi Bulgaria, nu a intrat încă în vigoare din cauza lipsei ratificării...

Alexandru Rafila are încredere în rezultatele anchetei de la Spitalul „ Sf. Pantelimon” din București

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat, joi, că nu are niciun motiv să considere că rezultatele anchetei interne de la Spitalul "Sf. Pantelimon" nu...

Partidul conservator din Croația a câștigat alegerile parlamentare

Conservatorii, aflați la putere în Croaţia, au ieşit pe primul loc în alegerile legislative, conform estimărilor iniţiale, dar cu mai puţine mandate decât în...
Ultima oră
Pe aceeași temă