10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialRadu Georgescu va conduce Coinzone

Radu Georgescu va conduce Coinzone

Fondatorul grupului GeCAD, Radu Georgescu, va conduce Consiliul de administraţie al Coinzone, o companie ce oferă o nouă platformă de plăți cu Bitcoin şi alte monede virtuale, cu localizare în Europa şi ţările emergente, a anunţat GeCAD. Cu peste 20 de ani de experienţă în construirea unor companii tehnologice, Georgescu este unul dintre cei mai de importanţi antreprenori locali în domeniul IT.

Recent, Coinzone a anunțat lansarea pagini web pentru noua platformă de plată destinată monedelor virtuale, care precede lansarea oficială a noii platforme pentru Bitcoin. Obiectivul este de a pune la punct o platformă cât mai potrivită cu reglementările aflate în vigoare și care va servi ca soluție pe termen lung pentru plățile prin monede virtuale.

„Bitcoin va schimba fundamental modul în care oamenii efectuează plățile în piețe unde sistemele tradiționale de plată sunt mai puțin dezvoltate. Deseori, firmele mici și mijlocii din Europa și din țările emergente au cerințe speciale. Obiectivul nostru este de a răspunde acestor cerințe specifice, dincolo de simpla procesare a plăților”, a declarat directorul general al Coinzone, Manuel Heilmann, citat de Mediafax.

Printre co-fondatorii Coinzone se află Radu Georgescu. În Consiliul de administraţie al Coinzone se află şi Diwaker Singh, fost director general al Telemobil. Grupul GeCAD a fost înfiinţat în anul 1992 şi este deţinut de Radu Georgescu.

Cele mai citite

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...

Taiwanul anunță că a detectat 21 de avioane militare chineze în jurul insulei

21 de avioane militare chineze au fost detectate în jurul Insulei Taiwan începând cu ora locală 8:15 (0:15 GMT), a anunţat sâmbătă Ministerul Apărării...
Ultima oră
Pe aceeași temă