11.1 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSpecialSimți că nu te-ai născut în locul potrivit? Există un site unde...

Simți că nu te-ai născut în locul potrivit? Există un site unde poți să-ți vizualizezi viața în altă țară

Ți s-a întâmplat vreodată să simți că nu te-ai născut în locul potrivit? Vrei să știi cum ar arăta viața ta în altă țară? Cineva s-a gândit la tine și există un site unde poți să încerci să vezi ce viață puteai să ai în altă parte.

De exemplu, un locuitor al României poate alege, pe site-ul MyLifeElsewhere, orice altă ţară pentru a vedea cum ar fi fost viaţa lui dacă trăia acolo. Salariu, condiții demografice, oportunități. Aplicația dă și calificative bazate pe culori. 

Practic, dacă țara pe care o alegi spre comparație are numai buline roșii, înseamnă că mai bine e în țara ta, vezi exemplu România-Bulgaria.

Dacă, în schimb, apar mai multe buline verzi, înseamnă că e cazul să emigrezi.

MyLifeElsewhere este un site interactiv cu ajutorul căruia utilizatorii pot compara între ele ţările lumii din punct de vedere al calităţii vieţii. MyLifeElsewhere foloseşte date provenite din CIA Factbook, Google Maps şi alte surse publice şi plus alte trei instrumente cu ajutorul cărora ţările pot fi comparate între ele, sub diferite aspecte: Compare Country Statistics, Country Size Comparison Tool şi Worldwide Etiquette, potrivit dailymail.co.uk.

Ţările pot fi astfel comparate în ceea ce priveşte mărimea lor, diverse comportamente de ordin social (ceea ce numim de obicei „maniere”) şi diferite aspecte legate de economie, speranţa de viaţă sau starea sănătăţii populaţiei.

 

Cele mai citite

Israelul continuă să trimită ajutoare în Gaza. Ce spun oficialii

Ajutorul umanitar care va intra în Fâșia Gaza se va intensifica în zilele următoare, a declarat duminică armata israeliană, potrivit Reuters. "În ultimele săptămâni, cantitatea...

CSM Bucureşti – Metz 24-27. „Tigroaicele”, aproape de eliminarea din Liga Campionilor

Formația de handbal feminin CSM Bucureşti este foarte aproape de eliminarea din Liga Campionilor, după ce a pierdut prima manșă a sferturilor de finală...

Mesaje de Florii 2024 // Cele mai frumoase urări pe care le puteți face sărbătoriților

Mesaje de Florii 2024// Duminica Floriilor este celebrată cu o săptămână înainte de Paște, adică pe 28 aprilie, și este un prilej de sărbătoare...
Ultima oră
Pe aceeași temă