11.1 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialStartup-urile tech sunt invitate să își prezinte produsele la TechHub Bucharest Demo...

Startup-urile tech sunt invitate să își prezinte produsele la TechHub Bucharest Demo Night

Bucureşti, 10 februarie 2015. Miercuri, 25 februarie, TechHub Bucharest organizează Demo Night, eveniment în cadrul căruia 10 startup-uri inovatoare în domeniul tehnologiei își vor prezenta produsele în fața audienței și vor primi feedback din partea juriului. Echipele interesate să participe sunt invitate să aplice pe site-ul evenimentului până joi, 12 februarie, iar finaliștii vor fi anunțați luni, 16 februarie.

 

Evenimentul se adresează startup-urilor early stage în domeniul tehnologiei care au cel puțin un prototip pentru produsul pe care îl dezvoltă. Finaliștii vor urca pe scena TechHub Bucharest și vor avea la dispoziție 5 minute pentru prezentare, urmate de alte 3 min pentru a primi feedback din partea juriului și a răspunde la întrebările primite din audiență. La final, juriul va acorda două premii speciale pentru cel mai bun startup și cel mai bun pitch.

În plus, echipele vor avea ocazia să discute în mod direct cu reprezentanții juriului și să dezvolte conexiuni valoroase cu aceștia. Printre profesioniștii care vor evalua prezentările echipelor se numără Bogdan Iordache (Investment Manager 3TS Capital Partners / Co-Fondator How to Web & TechHub Bucharest), Cosmin Ochișor (Business Development Manager hub:raum), Rumen Iliev (Partener LAUNCHub), Cristi Badea (Co-Fondator MavenHut) sau Mădălina Paraschiv (Product Manager Okapi Studio).

Persoanele pasionate de tehnologie care își doresc să vadă prezentările echipelor sunt invitate să facă parte din audiență. Participarea la TechHub Bucharest Demo Night este gratuită în limita locurilor disponibile, iar înscrierile vor fi deschise luni, 16 februarie, după anunțarea echipelor finaliste. Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți, persoanele interesate se pot înregistra aici.

Programul evenimentului este:

18:30 – 19:00 Primirea participanților

19:00 – 20:30 Sesiune de pitching (până la 10 startup-uri selecționate)

20:30 – 20:50 Prezentare How to Web MVP Academy / Deliberare juriu

20:50 – 21:00 Anunțarea câștigătorilor

21:00 – 22:30 Networking & bere

Startup-urile care vor să își prezinte produsul în fața audienței și să primească feedback din partea juriului pot aplica completând formularul de înscriere disponibil online aici până joi, 12 Februarie. Echipele finaliste vor fi anunțate luni, 16 februarie, când vor fi deschise și înscrierile pentru a face parte din audiența TechHub Bucharest Demo Night.

Despre TechHub Bucharest

TechHub Bucharest este primul spaţiu de co-working din România adresat exclusiv profesioniştilor în tehnologie care își doresc să lucreze dintr-un mediu creativ și dinamic. Centrul comunităţii tech din Bucureşti, TechHub Bucharest dispune de un spaţiu împărţit între birouri permanente pentru membrii rezidenţi, locuri pentru co-working, săli de întâlnire şi un spaţiu de evenimente, unde au loc săptămânal întâlniri care abordează subiecte legate de tehnologie și antreprenoriat. Pe lângă spaţiul de lucru, membrii TechHub Bucharest beneficiază de acces la reţeaua globală TechHub şi la evenimentele organizate de comunitatea online.

Cele mai citite

Aerisirea în baie și reguli generale pentru a funcționa optim

Umiditatea excesivă din baie poate dăuna atmosferei generale, dar și nivelului de confort resimțit. Așadar, aerisirea corespunzătoare este obligatorie - atât pentru a asigura...

Premierul Ciolacu a convocat brusc o ședință de guvern

Premierul Marcel Ciolacu a convocat, pe neașteptate, o ședință de guvern, pentru ziua de marți, 23 aprilie 2024. Potrivit Guvernului României, ședința Executivului începe la...

Serviciile germane de informații suspectează Rusia de finanțarea partidelor regionale de extremă dreapta

Agenția germană de informații interne a cerut luni autorităților de la Berlin să îi acorde mai multe puteri pentru a putea monitoriza fluxurile financiare,...
Ultima oră
Pe aceeași temă