16.6 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialTop 5 aplicații Android apărute vara aceasta

Top 5 aplicații Android apărute vara aceasta

Smart IR Remote

Această aplicație transformă smartphone-ul Android într-o telecomandă universală care controlează orice obiect gadget care primește comenzi infraroșu, cum ar fi televizorul,DVD Playerul, BluRay player, VCR-ul, aerul conditionat, aparatul foto DSLR, etc. În plus, aspectul aplicației poate fi personalizat – puteți avea butoanele de aerul condiționat și de la televizor într-o singură vizualizare.

Everypost

Dacă vă identificați ca un utilizator proactiv a mass-mediei sociale, Everypost este pentru tine. Această aplicație vă permite să postați aceleași lucruri pe diferite platforme de social media. De exemplu – dacă doriți să actualizați statusul de pe Facebook, Twitter și Google+ și doriți postul să fie la fel, Everypost va posta aceeași actualizare pe toate cele trei site-uri.

Addappt

Dacă nu sunteți obișnuit cu actualizarea agendei dinn telefon, atunci pur și simplu lăsați-l pe Addappt. Aplicația ține evidența tuturor contactelor unui utilizator ce le are pe telefon și le actualizează în mod automat în cazul în care orice persoană iși schimbă numărul sau e-mailul. Addapt sincronizează, de asemenea, contactele cu cele de pe  Facebook pentru a face  actualizări și mai precise.

PingTune

Dacă vă place să faceți sharing de muzică cu prietenii, aplicația PingTune vă va permite să le împărtășiți ca și cum ați fost pe un sistem de chat,gen Whatsapp. Puteți trimite muzică și clipuri video prietenilor dumneavoastră. Aceasta aplicație păstrează, de asemenea, o filă cu privire la sursa de la care un utilizator a partajat conținutul, de exemplu – de pe YouTube.

StumbleUpon

StumbleUpon este o aplicație gratuită bine organizată, care aduce utilizatorilor săi site-urile cu cel mai adecvat conținut. Setați aplicației preferințele dumneavoastră (muzică, tehnologie și modă, etc), și ea va avea grijă de restul. Aplicația filtreză printre cel mai bun conținut disponibil și aduce un amestec perfect de fotografii, videoclipuri, articole de divertisment, citate, imagini, proverbe și sfaturi de călătorie. Aplicatia ține cont, de asemenea, de activitățile dumneavoastră de social media, în scopul de a rafina căutarea ei.

Cele mai citite

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...

De ce să alegi călătoria cu autobuzul sau autocarul de la Bucureşti la Chişinău?

Călătoria cu autobuzul sau autocarul de la București la Chișinău poate fi o opțiune excelentă pentru cei care caută o modalitate confortabilă și accesibilă...
Ultima oră
Pe aceeași temă