14.5 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăSpecialTop 5 aplicații pentru Cupa Mondială 2014

Top 5 aplicații pentru Cupa Mondială 2014

Mai sunt câteva zile până pe 12 iunie, ziua în care începe Campionatul Mondial, cel mai așteptat eveniment sportiv al anului.
Dar, cu zeci de meciuri jucate în patru săptămâni în 12 orașe, să-ți urmărești echipa și jucătorii favoriți nu este o sarcină destul de ușoară.
Din fericire, există o mulțime de aplicații pentru a te ajuta cu statusul fiecărei echipe sau jucător. Dacă veți lua parte le meciuri din tribunele braziliene sau veți viziona meciurile de acasă, aceste aplicații vă vor ajuta să intrați în spiritul Cupei Mondiale și să urmăriți fiecare secundă a turneului.
Urmăriți undele dintre cele mai bune aplicații care vă oferă de la știri de ultim moment, la video-uri cu momentele importante din meciuri sau chiar vă oferă posibilitatea să vă conectați cu fanii echipei preferate din întreaga lume.

ESPN FC Soccer & World Cup

Aplicația  ESPN a fanilor sportului din America, vă oferă analize ale meciurilor care se joaca, comentarii ale specialiștilor din echipe, precum și setarea personalizată ce vă oferă posibilitatea să vă anunțe orice legat de echipa preferată, de la schimbările jucătorilor din timpul meciului la video-uri cu cele mai importante faze ale meciului. Aplicația este gratuită și disponibilă pentru iOS și Android.

FIFA Official

Această aplicație oferă profiluri concrete cu fiecare echipă participantă la turneu. Ea are un blog în direct zi de zi, care oferă un flux constant cu rezultate, fotografii și video-uri de la meciuri. Ea oferă și un joc, în care utlizatorii pot câștiga o minge oficială a cupei mondiale dacă ghicesc cine este declarat “omul meciului”. Funcționează pe ambele sisteme, iOS sau Android.

Onefootball Brasil

Alegeți o echipă favorită, iar aplicația vă oferă actualizări despre ea din teren, precum și din afara lui. Puteți asculta comentarii live de la meciuri și puteți discuta pe chat despre meci cu alți fani.
Aplicația este gratuită și disponibilă pentru iOS, Windows Phone și Android.

Travel Portuguese Futebol Edition

Pentru cei care călătoresc în Brazilia pentru a viziona jocurile, această aplicație, le oferă un curs intensiv de portugheză pentru a vă ajuta să vă descurcați în zonă. 
Aplicația are tutoriale simple care vă prezintă cuvinte și expresii esențiale pentru a învăța terminologia din fotbal, de a merge cu transportul public, a comanda produse alimentare și multe altele. Aplicația gratuită este disponibilă pentru Android.

TheScore

TheScore este o aplicație ce vă ofere știri de ultimă oră și actualizări de la echipele favorite sau jucătorii aceseia. Utilizatorii pot seta să primească știri despre o echipă sau doar despre un anumit jucător. Vă oferă, de asemnea, posibilitatea să urmăriți cum a fost fiecare gol marcat cu ajutorul caracteristicii de monitorizare a șuturilor jucătorilor. 
Aplicația este gratuită și disponibilă pentru iOS și Android.

 

Cele mai citite

FCSB a primit medaliile și trofeul de campioană a României la fotbal. Gigi Becali preocupat de parcursul echipei în cupele europene

Finanţatorul echipei de fotbal FCSB, Gigi Becali, a afirmat, sâmbătă, după partida cu CFR Cluj, pierdută cu scorul de 0-1, la finalul căruia jucătorii...

Daniel Nicodim, viceprimar Ploiești: Legea care a declarat 10 Mai ca Ziua Independenței Naționale a îndreptat o gravă mistificare istorică

Primăria municipiului Ploiești și Garnizoana Ploiești au organizat ceremoniile dedicate Zilei Independenței Naționale a României, care s-au desfășurat la Monumentul Vânătorilor, primul monument din...

FCSB a primit medaliile și trofeul de campioană a României la fotbal. Gigi Becali preocupat de parcursul echipei în cupele europene

Finanţatorul echipei de fotbal FCSB, Gigi Becali, a afirmat, sâmbătă, după partida cu CFR Cluj, pierdută cu scorul de 0-1, la finalul căruia jucătorii...
Ultima oră
Pe aceeași temă