15 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialTwitter a suspendat 125.000 de conturi ce promovau terorismul

Twitter a suspendat 125.000 de conturi ce promovau terorismul

Rețeaua de socializare Twitter a anunțat că a suspendat anul trecut peste 125.000 de conturi ce promovau terorismul, relatează Agerpres.

„Condamnăm folosirea Twitter pentru promovarea terorismului și regulile Twitter indică clar că acest tip de comportament, sau orice amenințare violentă, nu este permis pe serviciul nostru', menționează rețeaua de socializare, într-un mesaj pe blogul oficial. 

Twitter a mărit echipele însărcinate să examineze conținuturile care îi sunt semnalate „reducând într-o manieră importantă timpul de răspuns„.

Rețeaua admite totuși că nu există „algoritm magic pentru a identifica conținuturile cu caracter terorist pe internet, astfel încât platformele online la nivel mondial sunt nevoite să ia decizii dificile, bazate pe informații și orientări limitate".

SUA și alte țări și-au intensificat apelurile în ultimele luni de a acționa mai mult pentru a împiedica propaganda jihadistă pe rețelele de socializare. 

Cele mai citite

ONV LAW își extinde echipa de avocați și își mărește portofoliul de proiecte cu 20%, în primele 3 luni ale anului

ONV LAW, una dintre cele mai dinamice case de avocatură din România, își extinde echipa cu 6 noi avocați, ca urmare a creșterii portofoliului de...

Sorana Cîrstea, în turul trei la Madrid, după o victorie în trei seturi în fața filipinezei Alexandra Eala

Sorana Cîrstea s-a calificat în turul al treilea la Mastersul de la Madrid, după ce a învins-o în trei seturi pe filipineza Alexandra Eala,...

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...
Ultima oră
Pe aceeași temă