11.5 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSpecialVIDEO: Blinq - O aplicație mai tare ca Facebook, WhatsAPP, Instagram și...

VIDEO: Blinq – O aplicație mai tare ca Facebook, WhatsAPP, Instagram și Twitter la un loc. Vezi de ce

Dacă credeai că Facebook este cea mai populară aplicație, s-ar putea să te înșeli. Dacă credeai că WhatsAPP e cel mai bun mod de a comunica gratuit, s-ar putea să greșești și aici. Dacă credeai că nu mai ai nevoie de Twitter, din nou, greșești. Aplicația gratuită Blinq, aplicație care se poate downloada din Google Play și App Store îți va schimba modul în care ai socializat și ai interacționat până acum, potrivit site-ului play.google.com.

Practic, cu ajutorul Blinq nu mai ai nevoie de Facebook, WhatsAPP, SMS, Twitter sau yahoo mail. De ce? Pentru că Blinq își propune să schimbe felul în care interacționezi cu SMS-urile, cu feed-urile de Facebook, cu WhatsApp, dar și cu alte aplicații de social media și social networking. După ce o instalezi, vei ști tot ce vrei despre cine vrei. N-o să mai treci prin momente în care cineva îți povestește evenimente din viața lor pe care tu n-ai avut cum să le afli fiindcă n-ai mai intrat pe Facebook, Twitter sau Instagram.

Aplicația Blinq este practică, rapidă și intuitivă. Blinq iți arată în timp real cele mai noi update-uri ale prietenilor cu care comunici, în timp ce comunici cu ei. Afli informații despre ei din Facebook, Twitter, LinkedIn și Instagram.

Blinq apare ca o mică bulină albă care apare pe ecran, atunci când stai de vorba cu cineva. Când atingi bulina, afli update-urile persoanei respective și poți deschide subiecte de discuție relevante.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă