8.9 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSpecialVIDEO: Google Earth Pro de la 399 dolari, Gratuit. Află cum poți...

VIDEO: Google Earth Pro de la 399 dolari, Gratuit. Află cum poți instala update-ul fără niciun ban

Compania Google s-a gândit să facă un cadou valoros pasionaților de geografie. Update-ul maxim pentru Google Earth va fi oferit gratuit, asta în condițiile în care până acum costa 399 dolari, potrivit site-ului oficial al companiei google.com.

Lansat în 2001, Google Earth a beneficiat de suportul financiar al agenţiei americane CIA şi a fondului de investiţii non-profit In-Q-Tel. Mai târziu platforma a înglobat și alte structuri utile precum Street View, clădiri 3D, informaţii meteo, Sky Mode şi multe altele, o parte dintre ele funcționale și pe platformele mobile.

Din nefericire, multe dintre opțiunile premium costau 399 de dolari, dar, odată cu împlinirea a 10 ani de la apariție, Google Earth Pro aduce acest cadou tuturor utilizatorilor – gratuitate pe viață. 

Google Earth Pro cu update premium oferă imagini cu rezoluţie mai mare, posibilitatea înregistrării unui zbor virtual la o rezoluţie mai mare, acces complet la datele suplimentare precum cele demografice, rutiere sau agricole, instrumente avansate pentru măsurarea suprafeţelor sau distanţelor şi importul datelor GIS.

Utilizatorii care vor să se înregistreze gratuit trebuie să descarce versiunea Pro a aplicaţiei şi să ceară o cheie de licenţă. Aplicaţia este disponibilă pentru sisteme de operare Windows, OS X şi Linux. 

Cele mai citite

Jens Stoltenberg: România are un rol esențial în apărarea flancului estic al NATO

România este esențială pentru apărarea flancului estic al NATO, a spus Jens Stoltenberg, șeful NATO, după discuția avută marți cu președintele Klaus Iohannis, potrivit...

Klaus Iohannis a promulgat legea privind jocurile de noroc

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, legea privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 82/2023 pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a...

Asigurări de sănătate: despăgubirile cresc cu 27% în 2023, potrivit UNSAR

Românii au accesat anul trecut, în baza asigurărilor voluntare de sănătate, servicii medicale în valoare de 458 milioane lei. Cifra este în creștere cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă