15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialVIDEO: Google și-a schimbat logo-ul. Care este motivul

VIDEO: Google și-a schimbat logo-ul. Care este motivul

Google are un nou logo, potrivit unui anunțat postat de companie pe blogul său. Astfel, pentru noul logo s-a folosit un font de tip sans-șerif.   

Citește și: Noul CEO al Google, un inginer IT din India

Gigantul american a schimbat în mod constant designul inițial al logo-ului afișat pe prima pagină a motorului de căutare Google, însă, până acum, toate modificările au fost minore, păstrând fonturile inițiale. 

Sursa: Youtube/ Google

Google a explicat că au schimbat logo-ul deoarece și comportamentul utilizatorilor săi s-a schimbat. Astfel, oamenii nu mai intră pe motorul de căutare doar de pe computerul personal, ci de pe multe alte device-uri mobile, iar noul logo “reflectă această realitate”. 

Compania Google, liderul serviciilor de căutare generală pe Internet, a dezvăluit o restructurare surprinzătoare a activității, prin crearea unei noi companii mamă, numită Alphabet Inc, acum două săptămâni. 

După restructurare, Google va păstra cele mai cunoscute afaceri ale sale, cum ar fi serviciile de căutare generală pe Internet, aplicațiile, YouTube și Android.

Analiștii consideră că noua structură va permite investitorilor să cunoască mai bine strategia și cheltuielile făcute de Google pentru noile produse.

Cele mai citite

Atentat Moscova: bilanțul atacului a ajuns la 143 de morți

Bilanţul atentatului comis în suburbia Moscovei săptămâna trecută a urcat miercuri la 143 de morţi, potrivit unui nou raport comunicat de autorităţile ruse, atacul...

Guvernul ia noi măsuri privind sistemul electronic RO e-Factura

Guvernul ia joi noi măsuri privind sistemul electronic RO e-Factura, premierul Marcel Ciolacu anunţând că va fi prelungită cu două luni, până la 31...

UE cere ca Facebook și Tik Tok să combată falsurile create cu inteligența artificială

UE, prin Comisia Europeană, a cerut marilor site-uri de socializare, precum TikTok și Facebook, să eticheteze clar publicitatea politică și să reducă "viralitatea conținutului"...
Ultima oră
Pe aceeași temă