12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialVIDEO: S-au pus în vânzare biletele la DreamHack 2015

VIDEO: S-au pus în vânzare biletele la DreamHack 2015

DreamHack 2015, cel mai așteptat eveniment de gaming din România, a pus în vânzare biletele și abonamentele pentru a 5-a ediţie a regalului digital. Show-ul se va desfășura între 24-26 aprilie, la Sala Polivalentă din Capitală. Promoțional, până pe 8 februarie, un bilet se poate achiziționa cu 40 RON, sau 8 SMS pentru un abonament de trei zile (24-25-26 aprilie). Pentru cei care vor acces în zona VIP biletul va fi de 300 de lei.

DreamHack Bucharest 2015 aduce și în acest an jocurile: Counter Strike: Global Offensive (CS:GO), DOTA 2, League of Leagends, HearthStone, Minecraft sau cele pentru console.

În plus, DreaHack va găzdui și evenimente conexe de tip Cosplay Legends, DreamHack Arena, Cupa Liceelor, DreamHack Arcade, expoziții cu cele mai noi gadget-uri, periferice, tehnologii, dar mai ales divertisment digital, tombole și multe surprize.

Organizat de ComputerGames.ro, DreamHack Bucharest a înregistrat în fiecare an noi recorduri de participanți și audiență.  La ediția din primăvară au participat 20.000 de pasionați ai jocurilor video, iar la cea din toamnă numărul participanților a depășit 25.000. 

DreamHack deține recordul mondial Guinness la categoria Cel mai mare festival digital din lume, în 2013 au fost 17.403 de sisteme conectate la DreamHack Winter din Suedia. Inițiat de gamerii suedezi, festivalul s-a extins rapid în mai multe țări din Europa, inclusiv România.

DreamHack Bucharest a devenit rapid, în doar 4 ani, cel mai cunoscut festival din întreaga lume, desfășurat în afara Suediei. Ediția din toamna 2014 de la București, a adunat mai multe recorduri naționale în domeniul LAN Party, printre care se  numără: 10 Gbps bandă, 4,3 TB trafic total, 50 de kilometri de cabluri de rețea, 32 de kilometri de cabluri video si audio,  120.000 de dolari premii, 40 de ore de activități, 1.600 de echipamente conectate simultan la WiFi și nu mai puțin de 2,2 milioane de spectatori online.

Cele mai citite

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...
Ultima oră
Pe aceeași temă