10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialVIDEO&FOTO: Samsung S6 si 6 Edge au display 2k si cele mai...

VIDEO&FOTO: Samsung S6 si 6 Edge au display 2k si cele mai rapide camere foto

Galaxy S6 edge este primul smartphone din lume cu display curbat pe laterale. Are ultima inovație în materie de protecție împotriva zgârieturilor, Corning® Gorilla Glass® 4 și este disponibil în cinci variante cromatice White Pearl, Black Sapphire, Gold Platinum, Blue Topaz și Green Emerald.

Aceeași variație de culori există disponibilă și pentru modelul Samsung Galaxy S6.

Galaxy S6 și Galaxy S6 edge sunt dotate cu cele mai rapide camere foto. Ambele modele au obiectivele dotate cu senzori de înaltă rezoluție atât de pe camera pentru selfie-uri (5 MP), cât și de pe cea principală (16 MP).

Camerele au optimizate funcțiile Auto Real-time High Dynamic Range (HDR), Smart Optical Image Stabilization (OIS) și IR Detect White Balance oferă soluții avansate pentru imagini clare, cu luminozitate perfectă. Ambele smartphone-uri sunt dotate cu funcția intuitivă „Quick Launch” care permite utilizatorilor să acceseze rapid camera foto, în doar 0,7 secunde, printr-o simplă apăsare dublă a butonului home. 

Cele două modele sunt compatibile cu dispozitivele de încărcare wireless universale, iar acumulatorii se încarcă de patru ori mai rapid decât la orice telefon din gamă. Practic, după doar 10 minute de încărcare a bateriei, ambele modele pot fi folosite cel puțin 4 ore pentru apeluri telefonice și internet.

​Cele două modele de telefon ascund ca și componente hardware primul model de procesor mobil din lume cu tehnologie de 14nm pe platforma de 64 de biți. Practic, vorbim de două smartphone-uri Octa Core cu două tipuri de procesoare Echinox. Un Quad Core de 2,1 GHz și un Quad Core de 1,5 GHz.

În plus, includ ultimele plăcuțe LPDDR4 și memoria flash UFS 2.0. În plus, sunt echipate cu primul codec hardware 1440P/VP9 ce permite streaming-ul video la rezoluții superioare cu un consum redus de energie. Ecranul Quad HD Super AMOLED de 5,1 inch oferă cea mai mare densitate de pixeli, de 577ppi și filmează 2K la rezoluția 2560×1440.

Ambele modele vin adaptate pentru Samsung Pay și sunt protejate prin serviciul Samsung KNOX, funcția de scanare a amprentei și tehnologii token avansate, Samsung Pay funcționează atât prin tehnologiile NFC (Near Field Communication), cât și prin MST (Magnetic Secure Transmission).

Cele mai citite

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...
Ultima oră
Pe aceeași temă