12.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO: Cum arată un iPhone 6 care costă cât 15 mașini Ferrari

VIDEO: Cum arată un iPhone 6 care costă cât 15 mașini Ferrari

Compania de produse de lux Goldgenie a scos pe piață cel mai scump model de iPhone 6 lansat vreodată în lume. Smartphone-ul costă 3.000.000 de euro și are carcasa din aur alb, roz, galben sau platină de 24 de karate. În plus, telefonul este încrustat cu safire, smaralde și diamante negre, cele mai scumpe pietre prețioase la nivel mondial, potrivit goldgenie.com.

Practic, prețul unui model de iPhone 6 Limited Edition Gulf Elite este echivalentul a 15 mașini Ferrari sau a unui avion privat plus un iaht de croazieră, sau poți cumpăra cu acei bani chiar un bloc dintr-un ansamblu rezidențial de lux din Capitală.

În acești bani transportul este gratuit oriunde în lume, chiar și dacă acel client ar locui pe o insulă izolată din Pacific și vine într-o cutie de lemn de mahon esență rară. Compania le permite șeicilor sau miliardarilor să-și graveze numele  alături de blazonul personal.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă