6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialVIDEO&FOTO : Reclama pentru un smartphone, interzisă în Marea Britanie pe motiv...

VIDEO&FOTO : Reclama pentru un smartphone, interzisă în Marea Britanie pe motiv erotic

Reclama la smartphone-ul Kazam Tornado 348 a fost interzisă în Marea Britanie pe motiv că femeia e exploatată la nivel de imagine doar erotic și se face o asociere nepotrivită între brand și idealul feminin, potrivit publicației theverge.com. 

În reclamă apare o domnișoară în lenjerie intimă neagră care se îmbracă, se admiră în oglindă, începe să-și calce o cămașă fără să observe telefonul ascuns din buzunar decât atunci când acesta sună. 

După difuzarea spotului la mai multe canale TV din insulă,  Autoritatea pentru Standarde în Publicitate (ASA) a decis să interzică reclama după ce a primit mai multe plângeri. Autoritatea care este practic un corespondent al CNA-ului românesc a decis că reclama este explicită din punct de vedere sexual și că majoritatea scenelor au o încărcătură erotică.

Compania care produce telefonul s-a apărat și a declarat că reclama sugerează un comportament comun al unei tinere care se aranjează înainte să plece din  casă.  Din păcate, compania n-a avut câștig de cauză și reclama este în continuare interzisă, asta și datorită faptului că telefonul NU este cel mai subțire din lume.

Practic, modelul care apare în spot doar 10 secunde, are 4,85 mm grosime, în condițiile în care în China există de câteva luni modelul Gionee S7 cu o grosime de doar 4,6 mm.

Kazam Tornado 348 este un smartphone 4G, cu display de 4,8 inch, cameră principală de 8 MP și o densitate a pixelilor de 336 ppi.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă