15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialVIDEO&FOTO: Intel a lansat a V-a generație de procesoare

VIDEO&FOTO: Intel a lansat a V-a generație de procesoare

Intel Corporation a lansat a cincea generație de procesoare Intel® Core™ vPro™  adaptate ultimelor tehnologii în materie de gaming. Benchmark-ul acestor procesoare au trecut testele legate de widget-urile wireless, securitate integrată și o performanță mai mare pentru productivitate, potrivit intel.com.

Noile procesoare se adaptează perfect pe designul PC-urilor și au resorturi intuitive pentru wireless display și wireless docking. 

Ultrabook-urile echipate cu noua generație de procesoare dublează viața bateriei și contribuie la design și ergonomie. Deja laptop-urile Lenovo echipate cu a-V-a generație de procesoare sunt cele mai ușoare din lume.

Intel® Pro Wireless Display (Intel® Pro WiDi) mărește eficiența utilizării de către companii și oferă în același timp suport pentru cerințe importante precum managementul de la distanță pentru a evita aglomerările de rețea și amenințările de securitate. 

Intel® Wireless Docking le permite angajaților companiilor să fie conectați și gata de lucru imediat după ce ajung la birou. Noua tehnologie wireless, sigură, bazată pe tehnologia Intel Wireless Gigabit permite sistemelor să se conecteze automat la monitoare, tastaturi, mouse-uri și accesorii USB.

Pe lângă inovațiile aduse dispozitivelor și îmbunătățirea locurilor de muncă, cea de-a cincea generație a gamei de procesoare Intel® Core™ vPro™ oferă securitate crescută și capabilități de management. Când procesoarele sunt folosite cu noua serie Intel® Solid-State Drive Pro 2500, departamentele de IT pot folosi capabilitățile de criptare a datelor, în timp ce utilizatorii se bucură de securitate fără a simți vreo diferența.

Intel® Identity Protection ajută la simplificarea autentificării și asigură faptul că persoanele potrivite au acces la informația corectă când este necesar. În contextul în care locul de muncă este din ce în ce mai mobil, este și mai important ca dispozitivele să fie protejate tot timpul, fără ca acest lucru să aibă impact asupra productivității. Managementul la distanță prin rețele wireless și pentru mai multe dispozitive este acum posibil cu tehnologia Intel® Active Management, chiar și dacă sistemul de operare nu merge sau dispozitivul este închis.

Cele mai citite

Liniile STB care duc la Arena Națională, modificate cu ocazia partidei FCSB – Rapid

În această sâmbătă, liniile 86, 90 și 143 vor funcționa pe trasee temporar modificate, informează Societatea de Transport București (STB). “Cu ocazia organizării meciului de...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Israelul, atac cu rachete asupra Iranului

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News...
Ultima oră
Pe aceeași temă