6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialVIDEO&FOTO: Xperia M4 AQUA, un smartphone impermeabil, bun de fotografiat sub apă

VIDEO&FOTO: Xperia M4 AQUA, un smartphone impermeabil, bun de fotografiat sub apă

Xperia M4 Aqua a fost prezentat la Barcelona ca fiind cel mai impermeabil telefon. Are un display de 5 inch IPS LCD și un procesor Octa-Core pe 64 de biți pe platforma Qualcomm SnapDragon 615. Pe lângă autonomia mărită (2440 mAh), producătorul promite 48 de ore de folosire intensivă la modul 3G, cu activarea funcției STAMINA. Telefonul are o carcasă unibody pe structura OmniBalance, ideală pentru a opri apa și praful, potrivit sonymobile.com

Telefonul poate sta în mediu cu umiditate maximă termen nedefinit cum ar fi ploaie, burniță, zăpadă și suportă scufundări de până la 2 metri adâncime pentru 30-40 de minute. Are standarde IP68 pentru apă și IP65 pentru praf.

Xperia M4 Aqua dispune de o cameră foto principală cu rezoluţie 13MP, echipată cu senzor Sony Exmor RS şi lentile cu deschidere F2.0, capabilă să obţină instantanee folosind sensibilitate de până la ISO 3200.

Camera frontală de 5 MP dispune de lentile cu unghi larg de vizualizare, de 88°, ideală pentru fotorafii largi și peisaje antropice. Telefonul este echipat și cu softul Movie Creator care transformă automat galeriile foto în filmulețe HD de maxim 30 de secunde. 

.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă