17.8 C
București
miercuri, 15 mai 2024
AcasăSpecialVodafone lansează SUPERNET şi promite viteze de până la 300 Mbps

Vodafone lansează SUPERNET şi promite viteze de până la 300 Mbps

Vodafone România lansează programul Supernet care le va permite utilizatorilor să aibă o rată de transfer de până la 43,2 Mbps la serviciile 3G şi de până la 300 Mbps pentru clienţii 4G, la care se adaugă şi o soluţie de securitate, localizată la nivel de reţea, care furnizează protecţie antivirus, informează compania într-un comunicat de presă, preluat de Mediafax.

"Supernet reprezintă cel mai bine puterea reţelei noastre reconfigurate. Nu este un nou produs sau un nou plan tarifar, ci este cea mai recentă implementare, destinată să furnizeze clienţilor o mai bună utilizare a smartphone-urilor", a declarat directorul general al Vodafone România, Ravinder Takkar.

Prin introducerea Supernet, toţi utilizatorii Vodafone au acces la viteze ridicate de transfer de până la 43,2 Mbps pentru serviciile 3G, iar utilizatorii serviciilor 4G pot efectua transferuri cu viteze de download de până la 300 Mbps.

MaxProtect furnizează tuturor utilizatorilor o soluţie de securitate la nivel de reţea, pentru orice smartphone, tabletă, laptop sau PC, numai în reţeaua Vodafone, fără a necesita eforturi suplimentare de instalare a vreunei aplicaţii. Serviciul asigură protecţie antivirus, anti-phishing şi antimalware pentru traficul de Internet efectuat prin reţeaua Vodafone.

Vodafone România este o divizie a grupului britanic Vodafone Group, cu aproximativ 435 de milioane de clienţi la 30 iunie.

Cele mai citite

Comisia Europeană a înrăutăţit semnificativ prognoza privind deficitul guvernamental al României în 2024

Comisia Europeană a îmbunătăţit uşor, la 3,3%, estimările privind creşterea economiei româneşti în acest an, graţie accelerării consumului privat şi veniturilor mai mari, dar...

Roberta Metsola: Tbilisi, te auzim! Te vedem

Preşedintele Parlamentului European, Roberta Metsola, şi-a exprimat, marţi, sprijinul pentru poporul georgian, într-o postare pe reţelele de socializare, potrivit actualitate.org. Roberta Metsola, mesaj pentru georgieni:...

Impactul Plafonării Prețurilor asupra Ratei Inflației: Analiza Politicilor PSD

Introducere la Contextul Economic Actual Banca Națională a României (BNR) a publicat recent un raport care arată că măsurile de plafonare a prețurilor inițiate de...
Ultima oră
Pe aceeași temă