12.4 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialWIKIPEDIA le cere donaţii cititorilor printr-un mesaj de tip pop-up

WIKIPEDIA le cere donaţii cititorilor printr-un mesaj de tip pop-up

Platforma Wikipedia le cere cititorilor donaţii în bani, într-un mesaj de tip pop-up, cu promisiunea că nu vor afişa niciodată anunţuri publicitare.

„Existenţa noastră este posibilă datorită donaţiilor în valoare medie de 50 lei. Numai o mică parte din cititorii noştri donează. Dacă fiecare persoană care citeşte acest mesaj ar dona 10 lei, campania noastră de strângere de fonduri s-ar încheia într-o oră. Exact, donaţia pe care o solicităm de la dumneavoastră este echivalentă cu preţul unei ceşti de cafea”, au explicat administratorii site-ului.

Platforma pune la dispoziţie două modalităţi de donaţie, una cu cardul de credit şi alta prin PayPal (USD).

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea mesajul pop-up al platformei Wikipedia. 

„Suntem o fundaţie mică, fără scop lucrativ, cu costuri de nivelul unui site de top, pentru: servere, personal şi programe. Wikipedia este un proiect deosebit. Este asemenea unei biblioteci sau unui parc public la care avem cu toţii acces pentru a învăţa”, au descris administratorii platforma.

Wikipedia este dezvoltată prin colaborarea voluntară a unui mare număr de persoane și este administrată de fundația non-profit Wikimedia.

Proiectul a început în limba engleză în 15 ianuarie 2001, la inițiativa americanilor Jimmy Wales și Larry Sanger.

Cele mai citite

Sfânta Lumină, adusă de la Ierusalim pe Otopeni. Cum va fi împărțită

Sfânta Lumină va fi adusă de la Ierusalim în această seara de Superiorul Aşezămintelor Patriarhiei Române la Locurile Sfinte, părintele arhimandrit Teofil Anăstăsoaie, şi va fi...

Povestea șeicilor liberali veniți să se scalde în manelele din Dâmbovița

Ilustrație: Marian Avramescu Pentru ca oamenii de rând să nu poată fi invidioși pe călătoriile președintelui Klaus Iohannis și pe cele ale președdintelui Partidului...

Te-ai săturat de tradiționalul miel canin de Paște și îți place vânatul? Stufatul din canis lupus cu coadă stufoasă e rețeta pentru tine!

Faptul că Paștele a picat atât de aproape de 1 Mai Muncitoresc anul acesta a creat o adevărată criză de miel canin pe...
Ultima oră
Pe aceeași temă