14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialFujitsu impulsioneaza programul de parteneri SELECT Partner Program cu focus pe digitalizare...

Fujitsu impulsioneaza programul de parteneri SELECT Partner Program cu focus pe digitalizare si investitii de 1 milion de euro (P)

Noutati:

  • Fujitsu introduce noi arii de certificare pentru portofoliul disponibil, pentru a ajuta partenerii sai sa vanda solutii de transformare digitala
  • Training-uri si programe de certificare noi sunt disponibile pentru a promova competente bazate pe factori cheie in digitalizare incluzand Big Data si Internet of Things
  • O structura noua de rebate care sa incurajeze partenerii sa investeasca in dezvoltarea expertizei in domeniul business

 Fujitsu consolideaza progamul sau de canal SELECT Partner Program si investeste peste 1 milion de Euro pentru a permite partenerilor sa raspunda mai bine nevoilor de digitalizare in continua schimbare ale clientilor. Modificarile ofera partenerilor acces la noi domenii ale portofoliului Fujitsu, centrate pe ariile de focus strategic cum ar fi sisteme integrate si solutii in domeniul Internet of Things (IoT), Artificial Intelligence, Big Data Analytics, Cloud si Cybersecurity. Combinata cu un program de instruire si certificare dedicat, aceasta mutare este menita sa deschida noi oportunitati de afaceri pentru partenerii Fujitsu si sa ii ajute sa acorde suport clientilor pe drumul lor catre un viitor digital.

Noutatile din SELECT Partner Program includ o structura imbunatatita de rebate pentru partenerii SELECT Expert, pentru o recunoastere suplimentara acordata partenerilor care au o anumita expertiza si pentru a acorda o atentie deosebita ariilor strategice din domeniile digitalizarii si transformarii digitale. In conformitate cu aceasta, noul set de cursuri si certificari incurajeaza partenerii sa devina SELECT Expert, specializati in domenii centrate pe nevoile clientului cum ar fi: siseme integrate, high performance computing, virtual client computing, solutii de mobilitate si protectie a datelor. De asemenea, prin noul program, partenerii vor fi asistati de un numar mare de de specialisti in solutii integrate, care le vor oferi suport unu-la-unu pentru castigarea si valorificarea oportunitatilor la clientii finali.

Fujitsu investeste peste 1 milion de euro in instrumente online noi pentru partnerii de canal, avand ca obiectiv simplificarea accesului la programul de parteneri, resurse si beneficii, incluzand solicitarile pentru preturi speciale, deal registration si gestionarea lead-urilor. Toate aceste instrumente sunt disponibile incepand cu luna aprilie 2017. 

Dave Hazard, VP Sales Operations and Channel, Fujitsu EMEIA spune: “Fiind o organizatie centrata pe pertenerii de canal, ascultam nevoile acestora. Ca urmare, vom face o investitie semnificativa pentru a imbunatati SELECT Partner Program, programul nostru pentru parteneri, astfel incat acestia sa fie mai in masura sa reuseasca in procesul de adaptare la provocarile digitalizarii. In mod evident, IT-ul devine din ce in ce mai complex si ne dorim sa ajutam partenerii nostri sa reduca decalajul prin dezvoltarea abilitatilor necesare”.

Hazard adauga: “Multi clienti migreaza catre sisteme integrate, care combina serverele, sistemele de stocare, retelistica si resursele software intr-o singura solutie. Intelegerea noilor tehnologii incluzand Hybrit IT, sisteme hiper-convergente si cloud, si avand competentele potrivite in domenii ca Securitate, Big Data analytics si IoT sunt prin urmare esentiale pentru ca partenerii sa devina consilieri de incredere pentru clienti. Acesta este motivul pentru care am pus un asemenea accent pe formarea de competente in conformitate cu temele cheie ale digitalizarii. O abordare orientata catre solutii sustinuta de o intelegere solida a noilor tehnologii va ajuta partenerii nostri sa devina mai relevanti pentru clientii lor si in final va ajuta la conducerea mai buna a afacerii lor si profitabilitate pentru ei.”

Avantajele SELECT Partner Program

Fujitsu SELECT Partner Program livreaza valoare imbatabila partenerilor sai din cadrul retelei internationale in continua crestere pe intreg globul, avand trei piloni de baza:

  • Inovatie fiabila: Fujitsu ofera fiecarui membru al SELECT Partner Program acces la solutii de inalta calitate, customizabile menite sa ajute clientii sa simplifice si sa isi imbunatateasca viata de zi cu zi. Produsele Fujitsu cele mai bune din clasa lor reprezinta fundatia solutiilor IT care ii vor convinge pe partenerii si clientii finali.
  • Suport Individual: cooperarea Fujitsu cu partenerii sai este sustinuta si dezvoltata prin relatii personale si se evidentiaza prin semnul distinctiv al excelentei, fiind usor astfel pentru Fujitsu si partenerii sai sa aiba succes in dezvoltarea de afaceri mutual profitabile. Prin furnizarea de instrumente pentru abordarea pietei, procese specializate si surse de informare, Fujitsu isi imputerniceste partenerii sa se diferentieze in activitatea lor.
  • Angajamentul pentru Crestere : Fujitsu isi ajuta partenerii sa creasca pe piata. Regulile Fujitsu pentru Angajament demonstreaza clar angajamentul companiei de a intelege valoarea unica a partenerilor sai pe piata IT, respectand in acelasi timp, clientii acestora si integrarea diferentelor culturale.

 

Resurse Online

Media contacts: Ibolya Beres, Marketing Manager, Email: Ibolya.Beres@ts.fujitsu.com

 

Despre Fujitsu

Fujitsu este compania japoneza leader in tehnologia informatiei si comunicatiilor (ICT), oferind o gama completa de produse tehnologice, solutii si servicii. Avand aproximativ 156,000 de angajati, Fujitsu acorda suport clientilor in peste 100 de tari. Folosim experienta si puterea IT&C pentru a modela viitorul societatii impreuna cu clientii nostri. Fujitsu Limited (TSE:6702) a raportat venituri consolidate de 4,7  trilioane yeni (941miliarde USD) in anul fiscal care s-a incheiat la 31 Martie, 2016. Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati http://www.fujitsu.com.

Despre Fujitsu EMEIA

Fujitsu permite clientilor sa capitalizeze cu incredere oportunitatile digitale, ajutandu-I sa echilibreze un IT robust cu inovatia digitala. Portofoliul complet de produse, solutii si servicii al Fujitsu confera partenerilor si clientilor un avantaj competitiv real in era transformarii digitale. In Europa, Middle East, India si Africa (EMEIA) compania are peste 26,000 de angajati. Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati http://www.fujitsu.com/fts/about/

Toate companiile si produsele terte mentionate aici sunt marci inregistrate ale respectivilor proprietary. Informatiile furnizate in acest comunicat de presa sunt acurate la momentul publicarii si sunt supuse modificarilor ulterioare fara notifcari prealabile.

Cele mai citite

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă