11.1 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialGurmanderii de weekend: Restaurante de lux în hotelurile din Brașov

Gurmanderii de weekend: Restaurante de lux în hotelurile din Brașov

Ne întoarcem în orașul de la poalele Tâmpei pentru a trece în revistă câteva restaurante de lux aflate în hoteluri. Săptămâna aceasta, gazdele noastre sunt Belvedere, Aro Palace și Ramada.

Alina Miron

Hobbybucatar.ro

Belvedere

Un complex hotelier de patru stele, cu o priveliște de neuitat asupra Brașovului, Belvedere are și un restaurant de înaltă ținută, la propiu și la figurat. Veți găsi aici adevărata „haute cuisine“: o bucătărie originală, modernă, sănătoasă, elaborată cu atenție. La momentul actual, restaurantul Belvedere este condus de unul dintre cei mai apreciați și medaliați bucătari din țară, Chef Ioan Florescu. Preparatele se axează pe produse de sezon, proaspete, și vă propun o adevărată călătorie gastronomică. Grație pasiunii bucătarilor, aici fiecare fel de mâncare și băutură joacă un rol vital în educarea simțurilor și a îmbogățirii experienței în arta culinară.

Aro Palace

Restaurantul Aro Palace este un spațiu dedicat ospitalității de peste șapte decenii. Vestigiile vechiului zid al cetății Brașovului sunt conservate aici, în interiorul Centrului Wellness&Spa. Calitatea restaurantului a fost validată de timp și de dăruirea maeștrilor săi în arta culinară. Aici veți găsi preparatele singurei Lady Chef din sud-estul Europei, doamna Cornelia Ghișoi.

Sakura

Situat la mezaninul Hotelului Ramada din Brașov, restaurantul Sakura are o ofertă unicat, la ora actuală, în regiune: sushi proaspăt și bucătărie teppanyaki autentică – un spectacol gastronomic, în care mâncarea se gătește chiar în fața ta. Comesenii interacționează între ei, dar și cu bucătarul, deoarece sunt așezați la mică distanță de plită, la mesele integrate de jur-împrejurul acesteia. La restaurantul Sakura de la Ramada sunt două plite, ambele perfect încadrate în ambientul restaurantului. Luați cina aici și nu veți regreta: va fi o experiență de neuitat.

The Grill by Ramada

Tot în cadrul hotelului Ramada găsim și un restaurant cu preparate tradiționale. La The Grill by Ramada vă veți simți oaspete de onoare, indiferent că veniți din București, din inima Brașovului sau că sunteți un turist în căutare de spații elegante, concentrate pe calitatea serviciilor.

Acest articol a fost publicat inițial pe www.vinul.ro.

Adresă și contacte: Belvedere: Str. Stejerișului nr.11. Rezervări: +40268.415.575 ; 0735.404.169

Aro Palace: Bd. Eroilor, nr. 27-29. Rezervări: +40268.478.800, +40268.476.699

Sakura: Calea București 13, Săcele. Rezervări: +40799.911.990

The Grill by Ramada: Calea București 13, Săcele. Rezervări: +40268.508.009

Cele mai citite

Ciolacu apare alături de candidata Gabriela Firea și o laudă că “știe administrație”

Președintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, o laudă pe Gabriela Firea, care a devenit, din nou, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei. "Decizia...

Neuropatie diabetică: Tipuri, simptome și cauze

Neuropatia diabetică este o complicație a diabetului care afectează sistemul nervos. Este o boală progresivă, iar simptomele se agravează în timp. Neuropatia diabetică apare atunci...
00:01:23

Qatar ripostează împotriva „minciunilor” israeliene

Doha, Qatar – Purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe din Qatar, Majed Mohammed al-Ansari, a criticat membrii oficialității israeliene, inclusiv miniștri din guvernul...
Ultima oră
Pe aceeași temă