13.5 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSpecial8 afrodiziace bizare pe care lumea chiar le consumă pentru a-şi îmbunătăţi...

8 afrodiziace bizare pe care lumea chiar le consumă pentru a-şi îmbunătăţi viaţa sexuală. Două dintre ele te-ar putea ucide

Oamenii sunt o specie preocupată de sex, atât pentru plăcere cât şi pentru procreere, şi au fost obsedaţi, încă de la începutul existenţei, de tot ce are legătură cu sexul, scrie publicaţia britanică Mirror.

La o simplă căutare pe Google cu cuvântul „sex” vor rezulta milioane de întrebări şi nenumărate sfaturi despre alimente şi obiecte NSFW (acronim de la „not safe for work”). O dovadă clară a acestei obsesii, care a existat dintotdeauna, este interesul oamenilor în tot ceea ce se presupune că ar putea fi afrodiziac, inclusiv alimente.

Dr. Paula Sandroni a publicat un articol în Clinical Automatic Research, în care arată că există o mulţime de alimente total neatractive, dar care au devenit faimoase pentru că măresc apetitul sexual. Iată opt astfel de alimente, cele mai eficiente, dar şi cele mai ciudate.

1. Anasonul şi muştarul

Cunoaştem cu toţii sintagma „condimentează viaţa sexuală”. Provine de la faptul că mereu s-a crezut că toate lucrurile exotice – cum sunt mirodeniile – sunt afrodiziace. Aşa că alimente ca muştarul sau anasonul, care conţin mirodenii sau se consideră că sunt condimente, sunt folosite drept afrodiziace.

2. Rădăcina de mandragora

Rădăcina de mandragoră a apărut şi în filme, cum sunt Pan’s Labyrinth şi Harry Potter. Deşi este o legătură între această plantă şi magie/vrăjitorie, motivul pentru care este considerată afrodiziacă este mai pământean. Se spune că forma rădăcinii seamănă cu picioarele unei femei reprezentând o invitaţie la sex.

Dar din dorinţa de a creşte apetitul sexual, oamenii uită că această plantă este otrăvitoare şi consumată în doze prea mari poate chiar ucide.

3. Creierul de vrabie

Zeiţa iubirii, Afrodita, considera că vrăbiile sunt sacre. Din păcate, această calitate nu le-a fost prea benefică bietelor păsări. Tocmai pentru că Afrodita era zeiţa iubirii, se credea că ronţăitul creierului de vrabie poate pune lucrurile în mişcare în pat.

4. Iepurele

Un alt animal care s-a trezit victima vânătorii de afrodiziace este iepurele. Şi pe acesta Afrodita îl considera sacru şi era un simbol al fertilităţii.

5. Alcoolul

Aici poate că nu este nimic surprinzător. Dar ai grijă că deşi un litru dintr-o băutură bună ţi-ar putea stimula libidoul, acesta ţi-ar putea îngreuna, sau chiar anula, performanţele sexuale.

6. Musca spaniolă

Musca spaniolă este o insectă verzuie din familia Meloidae. Nu pare deloc afrodiziacă, ci dimpotrivă, distrugătoare de dispoziţie. Dar musca spaniolă conţine cantarină, care-ţi excită membranele genitale.

Efectele obţinute sunt de foarte scurtă durată şi, în plus, folosirea prea deasă a acestui afrodiziac poate fi mortală, pentru că provoacă hemoragii gastrointestinale şi insuficienţă renală.

7. Scoarţa de copac

O veche tradiţie din America de Vest considera că scoarţa copacului Yohimbee poate vindeca lipsa de apetit sexual la femei şi poate acţiona ca o viagra naturală la bărbaţi.

8. Stridii

Stridiile sunt unele dintre cele mai cunoscute şi mai utilizate afrodiziace. În trecut, se credea că au aceste calităţi datorită formei lor care seamănă izbitor cu organele genitale feminine.

 

 

 

 

Cele mai citite

Traficul rutier restricționat în Pasajul Unirii din Capitală. Un motociclist a intrat în peretele pasajului

Traficul rutier este restricţionat marţi seară în Pasajul Unirii din Capitală, pe sensul de mers către bd. Mărăşeşti, după ce un motociclist a intrat...

Șefa Administrației Spitalelor București, la DNA

Directorul general al Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB), Oana Sivache, s-a prezentat la sediul Direcției Naționale Anticorupție (DNA) pentru a fi audiată...

Viceprimar al sectorului 3, plângere la DNA, împotriva lui Robert Negoiță

Lucian Judele, viceprimarul Sectorului 3, a mers, astăzi, la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), unde a depus o plângere împotriva lui Robert Negoiţă, pe care...
Ultima oră
Pe aceeași temă