11.1 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăSpecialCum să faci un Green Apple delicios

Cum să faci un Green Apple delicios

La prima vedere, Green Apple este o băutură verde şi sofisticată. Mai apoi, gustându-l descoperi că Green Apple-ul este un cocktail fără alcool, foarte delicios şi foarte apreciat. Este o soluţie ideală într-o zi toridă de vară sau pentru a-ţi surprinde prietenii cu ceva gustos. Odată ce l-ai gustat, te vei îndrăgosti de această băutură.

Este foarte uşor de preparat şi necesită foarte puţine ingrediente. Este o băutură cu care vei merge mereu direct la ţintă.Gustul de lime cu mere, îţi va încânta papilele gustative.

De ce ai nevoie pentru a prepara această băutură

Ingredientele de care ai nevoie sunt: suc de mere, lime şi zahăr brun. În loc de lime, poţi pune limonadă.

Cum se prepară

Tai în bucăţi lime-ul şi îl pui într-un pahar de cocktail. Se adaugă zahărul brun care împreuna cu lime-ul se pisează cu ajutorul unui pisălog. După acest procedeu, pune gheaţă pisată şi toarnă suc de mere peste. Prin câţiva paşi simpli ai obţinut un cocktail fără alcool răcoritor şi revigorant.

Este de preferat şi recomandat ca sucul de mere să fie proaspăt stors, astfel vei putea obţine gustul autentic de Green Apple. Sucul proaspăt stors are proprietăţi benefice pentru organism şi un gust mai intens decât cel de la cutie.

Dacă totuşi doreşti să transformi această băutură într-una cu alcool şi să nu îi strici gustul, poţi pune lichior de curacao.

Există mai multe variante de reţete în cazul în care nu eşti fanul sucului de mere, poţi de exemplu încerca o băutură cu banane şi îngheţată de vanilie.  

Cele mai citite

Blocul Naţional Sindical şi cele 29 de federaţii afiliate protestează luni pentru o reformă fiscală urgentă

Blocul Naţional Sindical şi cele 29 de federaţii afiliate cer o reformă fiscală urgentă. BNS anunţă că luni, 13 mai 2024, va organiza un...

Simona Halep și-a aflat adversara de la turneul Trophee Clarins

Simona Halep va debuta la turneul de categorie WTA 125 Trophee Clarins de la Paris împotriva americancei Mccartney Kessler, jucătoare care în acest moment...

Sfârșit de drum pentru Djokovic la Roma. Sârbul a fost eliminat de locul 32 mondial

Novak Djokovic a fost eliminat din turneul ATP Masters 1.000 de la Roma și a constituit una dintre surprizele majore ale competiției. Cu toate...
Ultima oră
Pe aceeași temă