13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialDietă de DETOXIFIERE rapidă şi eficientă, într-o săptămână. Ce reguli simple trebuie...

Dietă de DETOXIFIERE rapidă şi eficientă, într-o săptămână. Ce reguli simple trebuie să urmezi

Detoxifierea organismului este importantă nu doar pentru eliminarea subtanţelor nocive din organism, dar şi pentru modificarea obişnuinţelor alimentare nesănătoase. Specialiştii Chris şi Kara Mohr au dezvăluit, pentru prevention.com, două reguli simple prin care poţi începe un regim alimentar sănătos şi au conceput un exemplu de meniu pe care îl poţi pregăti într-o zi.

Citeşte şi: Dieta de o săptămână: Ce recomandă nutriţionistul să mănânci ca să scapi repede de kilogramele în plus

Consumă în cantitate mare: legume, fructe, fasole, alimente cu conţinut de proteine slabe (somon, piept de pui sau curcan, carne roşie slabă, brânză de vacă ş.a.), alimente care conţin grăsimi bune (ulei de măsline sau canola, nuci, avocado, ouă, carne şi ulei de peşte) şi apă.
Evită să consumi: carbohidraţi fără fibre (pâine albă, biscuiţi, chipsuri, paste, prăjituri, cereale cu mult zahăr), băuturi sau alimente cu cafeină sau îndulcitori artificiali, alcool, băuturi cu multe calorii (băuturi energizante, sucuri de fructe ş.a.) şi adaos de zahăr (zahăr alb sau brun, miere de albine)

Citește și: Dieta vegetariană flexibilă, cu ”noua carne”

După săptămâna de detoxifiere, nu mai trebuie să ţii un regim atât de strict, dar este bine să te concentrezi pe categoriile de alimente recomandate şi să consumi cel mult 1.500 de calorii pe zi.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea cele cinci meniuri recomandate de specialiştii Chris şi Kara Mohr pentru o zi. 

 

 

 

 

 

 

Cele mai citite

Românii din Spania se încred în România: trimit bani, transferă expertiză și atitudine sănătoasă

Repatriot, platforma care conectează românii din afara granițelor cu țara, a condus misiunea economică România-Spania, desfășurată în perioada 21-27 martie în Barcelona și Insulele...

USR: Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor

Reprezentanţii USR consideră că Guvernul PSD-PNL ''minte'' atunci când spune că reduce facturile românilor şi că, de fapt, continuă să întreţină schema prin care oamenii...

Guvernul va da un OUG joi prin care numărul funcțiilor de conducere ar putea ajunge la 10% în aparatul de stat

Guvernul urmează să aprobe în şedinţa de joi un proiect de ordonanţă de urgenţă(OUG) privind modificarea unor măsuri fiscal-bugetare, precum posibilitatea stabilirii, în anumite...
Ultima oră
Pe aceeași temă