15 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialDIETĂ simplă pentru celibatari. Cum te menţii în formă dacă nu eşti...

DIETĂ simplă pentru celibatari. Cum te menţii în formă dacă nu eşti într-o relaţie

Femeile şi bărbaţii singuri au tendinţa să mănânce nesănătos, pentru că, de obicei, nu îi vede nimeni atunci când iau masa. Ca să îşi păstreze sănătatea şi să îşi menţină silueta, celibatarii trebuie să ţină cont de trei sfaturi simple, formulate de nutriţionista Fiona Kirk, pentru Daily Mail.

1. Două mese pe zi

Două mese pe zi, mic dejun şi prânz, luate la un interval de cinci ore, pot avea efecte pozitive asupra siluetei.

Oamenii fără parteneri ar trebui să mănânce un mic dejun bogat în proteine şi grăsimi bune – fie şuncă şi ouă, fie ovăz cu fructe şi seminţe sau un smoothie din legume.

Prânzul potrivit al celibatarilor ar putea fi un bol cu supă şi o salată asortată cu conţinut mare de proteine.

În cazul în care au activităţi obositoare seara, oamenii singuri ar trebui să opteze pentru o cină sau o gustare foarte uşoară, care nu îi va face să se simtă prea plini înainte de culcare.

2. Mese multe şi mici

O altă metodă prin care celibatarii se pot menţine în formă sunt mesele dese şi mici, cu condiţia să mănânce alimente bogate în proteine sau legume şi fructe.

Citeşte şi: Opt fructe de vară care fac minuni pentru organism

De exemplu, celibatarii pot opta pentru o masă formată din humus şi legume crude sau o omletă din două ouă, alături de broccoli gătit în abur. Un astfel de meniu ajută la buna funcţionare a metabolismului şi oferă stare de saţietate.

După ce li se face foame din nou, celibatarii pot opta pentru o brioşă cu zmeură şi o cafea cu lapte şi caramel.

3. Mâncare gătită

Dacă nu au timp să îşi gătească, celibatarii îşi pot cumpăra mâncare gata pregătită. Condiţia este ca meniurile să nu conţină conservanţi. 

Cele mai citite

Clotilde Armand s-a înscris pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 1

Clotilde Armand și-a depus, joi, candidatura pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 1, din partea Alianței Dreapta Unită, potrivit jurnalul.ro. „Am un mesaj pentru...

Cine nu este eligibil pentru Start-up Nation

Ediția din anul 2024 a programului Start-up Nation aduce modificări semnificative față de edițiile anterioare, inclusiv în ceea ce privește potențialii beneficiari, anunță o...

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...
Ultima oră
Pe aceeași temă