Miile de participanții prezenţi la tradiționalul Garden Party, de la Castelul Peleș, din Sinaia, desfăşurat marţi, 10 mai, cu ocazia zilei Regalității, au fost răsfăţaţi cu o mulţime de preparate cu iz regal, printre care s-au numărat pralina de rață cu salsa de caise, sfeclă marinată în dressing de zmeură cu brânză de capră, ruladă de somon fume cu spumă de brânză, ruladă de spanac cu ricotta, choux cu brânză roquefort și fulgi de semințe de dovleac.
Ziua de 10 mai 1866 sărbătorește 150 de ani de când Principele Carol I a depus jurământul de credință în țara noastră. Cu această ocazie, Jubile Catering a pregătit în meniul pentru invitații Casei Regale preparate specifice unei petreceri în aer liber, așa cum era obișnuit la marile curți ale Europei.
Invitați din România, Republica Moldova, dar și din alte țări au participat la petrecerea care a avut loc pe terasa și peluza castelului, precum și la concertul de gală de la finalul serii.
Festinul a fost asigurat de Jubile Catering, devenit din 2014 Furnizor Oficial al Casei Regale.