Ratatouille este un ghiveci de legume tradiţional în Franţa. După reţeta sugerată de allrecipes.com, ratatouille este excelent pentru masa de seară.
Ingrediente
- 180 ml de pastă de roşii
- o ceapă mică, tocată
- 50 g de usturoi tocat
- 150 ml de apă
- sare şi piper negru după gust
- o vânătă mică, curăţată şi tăiată în felii subţiri
- un dovlecel, curăţat şi tăiat în felii subţiri
- un dovleac galben, curăţat şi tăiat în felii subţiri
- un ardei gras roşu, curăţat de sâmburi şi tăiat în felii subţiri
- un ardei gras galben, curăţat de sâmburi şi tăiat în felii subţiri
- patru linguri cu ulei de măsline, după gust
- frunze proaspete de cimbru, după gust
- trei linguri cu mascarpone
Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea etapele de pregătire ale reţetei de Ratatouille.