12.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialTârgul dedicat exclusiv designului românesc, Moș Dizainăr, continuă până miercuri, inclusiv

Târgul dedicat exclusiv designului românesc, Moș Dizainăr, continuă până miercuri, inclusiv

Târgul dedicat exclusiv designului românesc, Moș Dizainăr, continuă și te așteaptă la sediul din Strada Puțul cu Plopi nr. 17 inclusiv miercuri, 24 decembrie, între orele 10:00 – 20:00.

Te invităm deci să descoperi "Praf de Zâne", cea mai recentă carte ilustrată de Mădălina Andronic. Un cadou peerfect pentru pui de oameni, dar și pentru oameni mari.

Inhalatorul Salin este recomandat oricărei persoane, indiferent de vârstă. Sarea provenită din salină mărește capacitatea pulmonară și ajută la o respirație mai bună. Este un produs medical brevetat.

Pentru amenajările de interior de tip minimalist recomandăm colecția de corpuri de iluminat "Spontaneous Form", creată de designerul de produs Adrian Balcău.

Pentru un design ambiental avangardist, recomandăm lampadarul creat de Simplexio prin algoritmi parametrici, denumit "Pollen M6". Este un corp de iluminat ce răspândește o lumină caldă și plăcută.

 

Condoleezza Rice
Condoleezza Ricehttp://condoleezza-rice
Condoleezza Rice, secretar de stat al Statelor Unite
Cele mai citite

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...

Firea trebuie să se retragă din cursa pentru europarlamentare dacă va candida la Primărie, susține AUR

Partidul AUR consideră că Gabriela Firea trebuie să renunțe la candidatura pentru un post de europarlamentar dacă dorește să candideze la Primăria Capitalei. Acest punct...
Ultima oră
Pe aceeași temă