17.8 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecial10 solutii inedite de depozitare a cartilor

10 solutii inedite de depozitare a cartilor

Clasica biblioteca, ce acoperea pereti intregi, a fost inlocuita treptat cu piese de mobilier cu design spectaculos, care le transforma in veritabile puncte de atractie. In prezent, designerii ofera solutii inovatoare de depozitare a cartilor, care atrag interesul si celor mai sceptice sau conservatoare persoane.

Alegerea mobilierului pentru depozitarea cartilor este strans legata de stilul de amenajare, de dimensiunile camerei si, nu in ultimul rand, de preferintele personale. De exemplu, o biblioteca masiva nu se va integra bine intr-un decor minimalist, cum nici un suport din metal nu va fi bine primit intr-un interior clasic. Tocmai de aceea, designerii de mobilier au conceput piese de mobilier foarte diferite din punctul de vedere al designului, cromaticii si modalitatii de amplasare/utilizare, astfel incat sa satisfaca si cele mai nonconformiste gusturi.

Îti oferim 10 idei şi solutii inedite de depozitare a cartilor, care pot scoate din anonimat si cele mai banale interioare. Ca suport, ideile pornesc de la ţevile instalaţiilor, cuierul, cutiile puse în poziţii neconvenţionale, sisteme de tip jaluzele, fagure, forme geometrice speciale, cerc, matrice, până la o uşă care capătă o întrebuinţare nouă.

Forme geometrice

Mobilierul cu forma dreptunghiulara si linii drepte este inlocuit cu corpuri de mobilier cu forme capricioase si linii sinuoase, cu suprafata de sprijin inegala, sau cu piese independente, suspendate. La fel de interesante sunt si piesele de mobilier cu forme geometrice jucause, ce par ca plutesc in aer. Avand un puternic impact vizual, astfel de suporturi reprezinta elemente de decor inedite, care pot personaliza orice interior.

Design neobisnuit

Poate ca esti familiarizat cu piesele de mobilier cu forme geometrice, insa nu si cu cele in forma de animale , roti sau care imita forma unei tesaturi. Costurile pentru realizarea unor astfel de suporturi pentru depozitarea cartilor nu sunt foarte mari, insa aportul decorativ este remarcabil.

Sursa foto: www.arredoidee.com

 

 

 

Cele mai citite

Un iranian cu mandat de arestare în Emiratele Arabe Unite este protejat de …DIICOT

La ora actuală, serviciile de informații de la noi sunt în alertă pentru că un cetățean iranian care a escrocat băncile din Emiratele...

Președintele Iranului și ministrul de Externe sunt morți. Epava elicopterului a fost găsită

Președintele Iranului și ministrul de Externe al Iranului sunt morți, acest lucru fiind constatat oficial după ce a fost găsită epava elicopterului în care...

Miron Cosma, urmărit penal în dosarul Mineriadei, dă vina pe Ion Iliescu

Miron Cosma, fost lider al minerilor din Valea Jiului, dă vina pe Ion Iliescu pentru victimele înregistrate în timpul Mineriadei din 13 - 15...
Ultima oră
Pe aceeași temă