8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecial5 avantaje ale caselor în oglindă

5 avantaje ale caselor în oglindă

Exista numeroase modalitati de a construi o casa. De aceea, este indicat ca aceasta actiune sa fie demarata dupa ce ati luat in calcul toate necesitatile familiei. De exempul, casele „in oglinda” prezinta reale avantaje in anumite situatii. Iata care sunt:

1. O solutie foarte buna pentru familiile mari

Casa realizata “in oglinda” este prevazuta cu doua bucatarii, dar si cu dormitoare si bai suficiente pentru membri a doua familii. 

2. Poate avea intrari separate

In cazul in care beneficiarii isi doresc, se pot realiza intrari separate, de rezerva, care sa o completeze pe cea principala, care asigura accesul din curte in livingul comun.

3. Cele doua locuinte pot fi diferite

Cele doua locuinte sunt realizate dupa proiecte similare, spatiile fiind dispuse, asa cum ii spune si numele, dupa principiul oglinzii. Diferenta dintre cele doua locuinte poate fi facuta prin detalii arhitecturale sau prin finisajele si mobilierul ales de membri celor doua familii.   

4. Reprezinta o solutie economica

Economia se face nu doar in ceea ce priveste achizitia terenului, ci si atunci cand vine vorba de cheltuielile de intretinere a imobilului si a utilitatilor care, in acest caz, se impart, de fiecare data, la doi.

5. Reprezinta o solutie constructiva in trend

Acest tip de locuinta este un trend care castiga din ce in ce mai multa popularitate, mai ales in marile orase, unde pretul unui metru patrat de teren este foarte mare. In cazul in care va doriti un proiect de casa in oglinda, va sfatuim sa apelati la serviciile unui arhitect bun.    

Sursa foto: www.pinterest.com

 

Cele mai citite

Piedone, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei: „Voi câștiga alegerile cu 42%”

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, și-a depus astăzi candidatura pentru Primăria Municipiului Bucureşti și a declarat că va câștiga alegerile cu 42%.„Se pare...

Litoralul românesc are o nouă stațiune: Mamaia Nord

Plajele naturale largi, cu nisip fin, spațiile de cazare noi sau proaspăt renovate, evenimentele pregătite special pentru sezonul 2024 și o gamă extrem de...

Nicu Ștefănuță a depus plângere la CNCD împotriva preotului Nicolae Tănase, din cauza declarației revoltătoare la adresa femeilor abuzate sexual

Europarlamentarul independent Nicu Ștefănuță, vicepreședinte al Grupului Verzilor din Parlamentul European, a depus o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) împotriva preotului...
Ultima oră
Pe aceeași temă