9.8 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialAdama, dublu-premiată la Gala SEE Real Estate Awards

Adama, dublu-premiată la Gala SEE Real Estate Awards

Adama începe sezonul competiţiilor regionale adresate sectorului imobiliar cu noi premii de partea sa. Compania s-a numărat printre firmele şi proiectele declarate câştigătoare la ediţia de anul acesta a EuropaProperty SEE Real Estate Awards, singura competiţie europeană pe regiuni pentru real estate.

Compania a fost declarată de două ori câştigătoare la cea de-a zecea ediţie anuală a SEE Real Estate Awards, obţinând distincţiile de Residential Developer of the Year şi Residential Development cu ansamblul său premium din Iaşi – Copou Bellevue. Astfel, dezvoltatorul imobiliar deţinut de IMMOFINANZ Group se numără printre cele mai importante şi relevante companii, proiecte şi specialişti din întreaga regiune de sud şi est a Europei.

Premiile EuropaProperty SEE Real Estate Awards au fost acordate anul acesta în cadrul galei de premiere organizate joi, 23 aprilie 2014, în incinta Radisson Blu Hotel, la eveniment participând şi reprezentanţii Adama.

Competiţia anuală EuropaProperty SEE Real Estate Awards este singurul concurs de gen axat pe sudul şi estul Europei, adunând în fiecare an în acelaşi loc cei mai importanţi jucători din acest sector dinamic – dezvoltatori locali şi internaţionali, bancheri, investitori, avocaţi şi alţi reprezentanţi ai pieţei imobiliare.

“Ne bucură să vedem că premiile pe care Adama le primeşte cu onoare an de an vin ca o consecinţă firească la efortul zilnic şi la misiunea pe care compania şi-a stabilit-o pentru propriul parcurs. Pentru o creştere sustenabilă, piaţa rezidenţială are nevoie de implicarea unor dezvoltatori cu experienţă, cu obiective pe termen lung pe plan local, iar Adama deţine o astfel de poziţie, livrând exclusiv produse rezidenţiale de calitate”, declară Alina Necula, Head of Marketing & Sales Adama Group. 

Residential Developer of the Year

Prezentă în piaţă din 2004, Adama este una dintre cele mai longevive companii dezvoltatoare din sectorul rezidenţial local, fiind printre puţinii dezvoltatori de renume care au rămas în piaţă în perioada crizei imobiliare şi au continuat dezvoltarea de noi proiecte ulterior. Datorită unei experienţe extinse, Adama a reluat dezvoltările în 2012 în Bucureşti şi Iaşi, investind până în prezent post-criză aproape 20 milioane de euro, exclusiv alocate din fondurile companiei.

Cea mai recentă investiţie a companiei şi dezvoltare aflată în curs este un proiect complet nou aflat în cartierul Berceni din Bucureşti – Evocasa Serenia -, format din 77 de apartamente de 1, 2 şi 3 camere. Ansamblul urmează altor dezvoltări post-criză din Bucureşti (Edenia Titan şi Evocasa Optima, faza a doua de dezvoltare) şi Iaşi (Copou Bellevue).

Compania a finalizat până în prezent peste 1.700 de unităţi locative amplasate în 12 proiecte rezidenţiale din Bucureşti şi alte patru oraşe secundare ale României.

Copou Bellevue, Residential Development of the Year

Distincţia oferită ansamblului rezidenţial Copou Bellevue reprezintă votul de încredere acordat de experţi din branşa imobiliară unui proiect care s-a bucurat de un succes de piaţă ridicat: 75% din ultima fază de dezvoltare a fost vândută înainte de livrarea clădirii.

O dată finalizat, Copou Bellevue numără în prezent un total de 170 de unităţi premium, amplasate în patru clădiri diferite. Ultima fază de dezvoltare cuprinde o construcţie de 5 etaje şi 50 de unităţi, investiţia totală pentru această etapă fiind de 1,7 milioane euro, alocate exclusiv din fondurile companiei. Această etapă din Copou Bellevue este compusă dintr-o selecţie deosebită de tipuri de apartamente, de la studiouri duble, la apartamente de două şi trei camere, precum şi mini penthouse-uri.

Concepută sub semnul eleganţei şi al calităţii, ultima fază de dezvoltare din Copou Bellevue beneficiază de finisaje premium şi de un pachet complet de facilităţi moderne: parcare privată, spaţii de depozitare, un Health Club profesional cu saună şi sală de fitness, amplasat la parterul noii clădiri şi dedicat exclusiv locatarilor, precum şi un loc de joacă pentru copii.

Copou Bellevue este situat într-o zonă deluroasă a exclusivistului cartier Copou, la numai 10 minute distanţă de centrul oraşului şi având în imediata apropiere cele mai importante două universităţi din Iaşi, Parcurile Copou şi Expoziţiei, Grădina Botanică, centre culturale şi muzee şi excelente opţiuni de petrecere a timpului liber.

Distincţiile SEE Real Estate Awards se adaugă premiilor câştigate de Adama în decursul anului 2014, compania fiind desemnată Dezvoltatorul Rezidenţial al Anului 2014 la CIJ Awards şi SEE Real Estate Awards, dar primind şi distincţia Highly Commended la ediţia europeană a International Property Awards cu ansamblul Edenia Titan.

EuropaProperty SEE Real Estate Awards este principala competiţie regională adresată sectorului imobiliar, fiind organizată anual pentru companiile din sudul şi estul Europei. Evenimentul de decernare a premiilor este gândit în fiecare an sub forma unei zile de conferinţe şi paneluri de discuţie pe teme de interes pentru reprezentanţii industriei, urmate de o gală de înaltă clasă. Peste 250 de profesionişti participă la acest eveniment, cele mai importante companiii din sectorul comercial, investiţional sau al construcţiilor având reprezentanţi de seamă.

 

 

 

Cele mai citite

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...
Ultima oră
Pe aceeași temă