10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialAer proaspat si curat cu Daikin Ururu

Aer proaspat si curat cu Daikin Ururu

Confortul din interiorul locuintei depinde, printre altele, si de calitatea aerului. Din nefericire, exista multe substante daunatoare in aerul pe care il respiram si care genereza probleme de sanatate. La acestea se adauga si aerul uscat, care reprezinta o problema majora pe durata iernii. Toate aceste inconveniente pot fi eliminate cu ajutorul purificatorului de aer Daikin Ururu, care umidifica aerul in interiorul locuintei si elimina efectele aerului uscat.

De ce este purificatorul de aer

S-a constatat ca exista o stransa legatura intre problemele de sanatate si calitatea aerului pe care il respiram. Statisticile arata ca numarul cazurilor de alergii si astm este in crestere. Conform EFA*, peste 80 de milioane de persoane din Europa au o forma de alergie, iar prevalenta acestor boli continua sa creasca. La acest lucru contribuie si faptul ca locuintele si cladirile actuale sunt mai bine izolate, cee ce duce la un schimb limitat dintre aerul exterior si cel interior. Prin urmare, aerul pe care il respiram in interior poate fi mai poluat decat cel de la exterior. In plus, ne petrecem peste 90% din timp in spatii inchise, iar aerul pe care il respiram poate contine alergeni (precum polenul, praful, acarienii si parul animalelor de companie) sau declansatori ai alergenilor, precum mucegaiul, fumul de tigara si substantele adjuvante.

Beneficiile purificatorului Daikin Ururu

Purificatorul de aer Daikin Ururu umidifica aerul in interiorul locuintei si elimina efectele aerului uscat. De asemenea, indeparteaza eficient alergenii (polenul, acarienii, praful etc.), bacteriile si virusii. In plus, purificatorul are o eficienta ridicata de dezodorizare, adica indeparteaza eficient fumul de tigara, descompunand in acelasi timp si alte mirosuri (colecteaza particulele si le distruge rapid). Nu in ultimul rand, utilizarea acestui produs este foarte comoda. Tot ce trebuie sa faci este sa umpli din cand in cand rezervorul cu 4 litri de apa si aparatul va umezi aerul intr-o incapere cu un volum maxim de 600 ml/h.

Cum functioneaza Daikin Ururu

Functia de umidificare inovatoare (denumita “Ururu” in japoneza) se realizeaza prin incorporarea unui rezervor mic de apa in combinatie cu o roata de apa si un filtru de vaporizare. Apa din rezervor curge in tava receptorului unde se afla roata de apa, care ridica apa pe masura ce se roteste si o descarca peste filtru. Aerul directionat prin filtru absoarbe umezeala si o refuleaza in camera, in forma de aer umed.

Tehnologie avansata

Purificatorul de aer Daikin Ururu este aplicabil in incaperi de pana la 46 de mp. Dimensiunile compacte il fac integrabil in orice locatie si in orice spatiu din interiorul locuintei. Actiunea ventilatorului puternic cu jet in patru directii se simte in fiecare colt al incaperii. Debitul de aer este de aproximativ 450 m3/h*.

Gratie functionarii silentioase – 17 dB(A)*, purificatorul poate fi utilizat pe timpul noptii si in dormitoare, permitand un somn linistit. Unitatea este portabila si cantareste 11 kg, prin urmare, poate fi usor mutata dintr-o incapere in alta. Un alt avantaj al produsului este dat de faptul ca necesita intretinere minima: panoul plat este foarte usor de curatat, iar cartusul este lavabil si reutilizabil.

Protectie pentru copii

Cu ajutorul telecomenzii, poti seta protectia pentru copii, astfel incat aparatul sa nu poata fi actionat de catre copiii mici.

Functionare automata

Debitul de aer este reglat in functie de nivelul prafului de aer. Atunci cand aerul este mai curat, se activeaza debite mai mici de aer. Astfel, se economiseste electricitate.

Cele mai citite

Premierul a cerut ca toate pensiile să fie plătite înainte de Paște

Premierul Marcel Ciolacu i-a cerut marţi, în şedinţa Exectivului, ministrului Muncii Simona Bucura Oprescu să vorbească cu toate băncile din România şi cu Poşta...

Echipa de robotică RO2D2 a Colegiului Național „ Mihai Viteazu” din Ploiești a luat titlul de vicecampioană mondială la Campionatul Mondial de Robotică de...

Echipa de robotică RO2D2 a Colegiului Național „ Mihai Viteazu” din Ploiești s-a încununat de succes, prin obținerea titlului de vicecampioni mondiali din cadrul...

Șapte răniți după un accident de circulație pe DN 7, la ieşirea din Deva spre Arad

Şapte persoane care se aflau într-un microbuz au fost rănite într-un accident de circulaţie care a avut loc marţi seara pe DN 7, la...
Ultima oră
Pe aceeași temă