18.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialAlegeţi un proiect economic, cu ţigle TONDACH XXL, pentru acoperişul casei

Alegeţi un proiect economic, cu ţigle TONDACH XXL, pentru acoperişul casei

Alegerea învelitorii pentru acoperiş se face în funcţie de mai multe criterii, printre care se numără panta acoperişului, stilul clădirii, precum şi bugetul avut la dispoziţie. O soluţie foarte bună este cea a ţiglelor ceramice cu format mare, XXL, pe care TONDACH România vi le pune la dispoziţie într-o gamă largă de tipuri, pentru orice fel de casă.

Acoperişurile ceramice reprezintă o soluţie optimă pentru proiectele de casă care au în vedere un acoperiş înclinat. Avantajele sunt considerabile: în primul rând, este vorba despre durabilitatea mare a acestor învelitori, iar apoi, despre confortul interior obţinut datorită utilizării unor materiale ecologice. Procesul de producţie a acestora implică numai materiale 100% naturale, care au o durată de viaţă de 100 de ani şi beneficiază de o garanţie de 33 de ani. Durabilitatea foarte mare şi, în special, preţul mult mai avantajos comparativ cu cel al altor soluţii fac din ţigla ceramică o soluţie ideală, în condiţiile actuale de criză. Ţigla ceramică poate fi o soluţie „pentru toate buzunarele”, care conferă maximum de eleganţă la preţuri acceptabile.

Ţigla ceramică TONDACH cu format mare

Pentru proiectele economice privind soluţiile de acoperişuri, TONDACH România propune ţigla ceramică XXL, care prezintă nenumărate avantaje. Printre acestea, se numără: preţ extrem de competitiv pe metru pătrat (se folosesc începând cu 8,8 bucăţi de ţiglă), consum redus de material lemnos pentru şarpantă, volum mai mic de manoperă, manipulare rapidă, montaj uşor, greutate redusă pe metru pătrat. Din punct de vedere estetic, aceste ţigle sunt disponibile într-o gamă foarte variată de forme şi culori.

Gama de culori pentru ţiglele cu format mare este: teracota şi angobă roşu, maro, maro arămiu şi antracit. Bolero, cu liniile sale discrete şi elegante, încununează arhitectura clădirilor în stil modern, Rumba conferă acoperişului un aer mediteranean prin formele sale arcuite, Twist reprezintă îmbinarea perfectă între practic şi estetic, oferind suprafeţe care încântă privirea, iar Tango+ înnobilează orice locuinţă prin eleganţa fină şi stilul impunător.

Twist, alegerea perfectă

Datorită raportului perfect dintre funcţionalitate şi design, ţigla economică Twist cu format mare devine una dintre opţiunile preferate ale românilor, mai ales că, prin gama de culori şi forme, se poate adresa oricărui tip de client. Având dimensiunile de 30 x 50 cm, greutatea de 3,60 kg şi fiind necesare doar 8,8-9,3 bucăţi de ţigle Twist pentru acoperirea unui metru pătrat de acoperiş, se obţin economii substanţiale de material, care pot depăşi 25%. Disponibile şi în culoarea antracit, învelitorile din ţigle ceramice Twist se bucură de eleganţă şi personalitate speciale. Este de remarcat faptul că, în cazul proiectului de casă e4, cu un consum energetic scăzut, propus de Wienerberger, pentru acoperiş a fost ales un model modern de ţiglă ceramică TONDACH®, cu format mare, şi anume Twist antracit.

Nu mai puţin important este faptul că în această lună, ţiglele Twist sunt în promoţie în luna mai.

TANGO+, eleganţă şi stil

O altă soluţie economică o reprezintă ţiglele ceramice Tango+, care prin eleganţa şi stilul impunător pot înnobila orice locuinţă. Suprafaţa este simplă şi plăcută. Ca şi în cazul ţiglei Twist, Tango+ permite lăsarea unei distanţe variabile între şipci. Din acest motiv, ambele tipuri de ţiglă sunt ideale pentru reconstruirea acoperişurilor vechi.

Dimensiunile, greutatea şi necesarul pe metru pătrat pentru Tango+ sunt identice ca cele ale ţiglei Twist (30 x 50 cm, greutate: 3,6 kg, 8,8-9,3 bucăţi/mp). Gama de culori cuprinde teracotta, antracit, maro şi glazuri Amadeus.

ATU: un  aspect deosebit de  important îl reprezintă faptul că TONDACH România propune soluţii complete pentru acoperiş, asigurând  accesoriile şi elementele de siguranţă  necesare, de la izolaţie şi până la scările de acces, parazăpezi ori treceri pentru antena de satelit iar  aceste elemente se potrivesc cu succes ţiglelor ceramice XXL.

Ţiglele ceramice cu dimensiuni mari reprezintă cea mai bună recomandare pentru proiectele economice. Frumoasele case prezentate în acest material au ca specific acoperişurile cu învelitori din ţiglă ceramică TONDACH XXL, care se deosebesc prin prestanţă şi nobleţea materialului şi care, în plus, sunt soluţii economice. Acestea reprezintă produse naturale, realizate numai pe bază de materiale naturale (argilă, apă, aer şi foc), autentice şi care, prin însăşi natura lor, creează stil şi personalitate.

Ţiglele ceramice XXL sunt o soluţie „pentru toate buzunarele”, conferă maximum de eleganţă şi se potrivesc oricărui stil şi tip de proiect de casă, de la cele clasice până la cele rustice sau moderne, cu acoperiş dinamic, foarte spectaculos, în multe ape.

 

 

 

Cele mai citite

Transformă spațiul din garaj într-un loc accesibil – iată ce ușă de garaj de la Alexiana să alegi

Ușilor de garaj ar trebui să li se acorde mult mai multă atenție. Acestea au capacitatea de a menține un nivel de siguranță înalt...

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...

EXCLUSIV. Decizia lui Nicușor Dan de a elimina linia STB 336, fiasco în trafic. Locuitorii din Militari, rămași fără autobuz care să-i ducă la...

Locuitorii din cartierul bucureștean Militari au rămas fără singurul autobuz care îi transporta până în fața Spitalului Universitar. Decizia lui Nicușor Dan de a...
Ultima oră
Pe aceeași temă