13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialAmenajări: alternative practice ale diningului clasic

Amenajări: alternative practice ale diningului clasic

Mobilierul de dining este mai mult decat necesar atunci cand familia este numeroasa sau primeste multi musafiri. Din pacate, multe locuinte nu dispun de suficient spatiu pentru amenajarea unui dining. Ce e de facut?

A gasi o alternativa la clasicul dining reprezinta cea mai buna idee si solutii exista. In randurile urmatoare va lansam cateva propuneri.

1. Daca livingul si bucataria sunt mici si nu permit amplasarea unei mese de dining, extindeti blatul de lucru din bucatarie.

2. Amplasati mobilierul de dining in balcon. In sezonul cald e chiar o placere sa luati masa aici.

3. Convertiti masa din biblioteca in masa de dining. E un loc linistit si numai bun pentru reuniunile si mesele in familie.

4. Improvizati o zona de dining in living. De exemplu, daca in aceasta incapere exista un colt neexploatat, puteti aseza o masa rotunda si cateva scaune pentru a obtine un dining sic.

5. Amenajati zona de dining in bucatarie. Optati pentru aparate electrocasnice incorporate si renuntati la unele piese de mobilier astfel incat sa obtineti loc suficient si pentru mobilierul de dining.

6. Folositi insula de bucatarie pe post de dining. Reprezinta o solutie pe cat de simpla, pe atat de eficienta. Tot ce trebuie sa faceti este sa adaugati cateva scaune si… diningul e gata.

7. In anotimpul cald aveti cateva optiuni in plus: pe veranda sau terasa, sub pergola (mai ales daca se afla in vecinatatea bucatariei), pe acoperis etc.

Sursa foto: www.amazinginteriordesign.com

 

 

 

 

 

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă