13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialCasa Rusu inaugurează un nou magazin de mobilier şi decoraţiuni în urma...

Casa Rusu inaugurează un nou magazin de mobilier şi decoraţiuni în urma unei investiţii de 500.000 euro

Casa Rusu, compania de retail a principalului producator de mobilier din România, Rus Savitar, inaugurează cel de-al 17-lea magazin propriu în urma unei investiţii de 500.000 euro. Acesta este situat în cadrul Centrului Comercial Colentina din Bucureşti şi are o suprafaţă de 2.500 metri pătraţi.

„Noul nostru magazin va fi deschis publicului începând cu data de 6 martie şi reprezintă un concept nou, în care am pus accent pe dezvoltarea de ambiente deosebite care să ofere clienţilor o perspectivă mai clară asupra produselor ce le pot găsi în oferta Casa Rusu. În plus, odată cu deschiderea acestei locaţii, am lansat şi brandul propriu de decoraţiuni şi obiecte de uz casnic, Cassima”, a declarat Cristian Rusu, proprietar al grupului Rus Savitar – Casa Rusu.

Acesta a subliniat, de asemenea, că magazinul din Colentina este a 28-a locaţie Casa Rusu.

„Investiția pentru amenajarea noului magazin s-a ridicat la 500.000 euro şi estimăm că cifra de afaceri a Casa Rusu Colentina va fi de 3 milioane de euro”, a mai spus Cristian Rusu. Acesta a subliniat că noul magazin a creat 42 de noi locuri de muncă.

Cassima, noua gamă de decoraţiuni

Reprezentantul companiei a mai afirmat că lansarea noii game de decoraţiuni şi obiecte de uz casnic a venit ca un pas firesc în dezvoltarea sortimentului din magazinele Casa Rusu, având ca scop oferirea clienţilor o gamă completă home&deco.

„Datorită raportului foarte bun calitate – preț, suntem siguri că gama de decorațiuni Cassima va atrage vânzări ridicate și va reprezenta 30% din business-ul realizat în noul nostru magazin”, a completat Cristian Rusu.

Afaceri în creştere cu 25% în 2014

În ceea ce priveşte business-ul consolidat al grupului Rus Savitar – Casa Rusu, reprezentantul companiei a subliniat că anul trecut cifra de afaceri a raportat o creştere cu cca. 25% comparativ cu 2013, în timp ce profitul a crescut cu 85%.

 

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...

Rătăciri din necunoaștere

Necunoașterea nu are doar efectul banal al nepriceperii. Îl are adesea și pe cel al opunerii la adevăruri ale vieții și la fapte. Perseverența...
Ultima oră
Pe aceeași temă