13.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialCe noutăţi aduce Catalogul IKEA 2017

Ce noutăţi aduce Catalogul IKEA 2017

Peste 875.000 de exemplare ale noului catalog IKEA vor fi distribuite în locuințele din București și împrejurimi până pe 10 septembrie. Aşa cum arată mesajul de pe copertă, Catalogul IKEA de anul acesta pune în centrul atenţiei oamenii, cu nevoile lor reale şi reflectă modul în care au fost create soluțiile și produsele IKEA. Cele 324 de pagini aduc inspirație pentru a renunța la presiunea așteptărilor din viața de zi cu zi acasă.

„IKEA România a primit cu multă bucurie tema noului catalog și ne-am dat seama că poate fi tradusă într-un mod foarte relevant pentru țările din sud-estul Europei. Am pornit de la ceea ce ne spun oamenii atunci când mergem în vizite în casele lor și am aflat că presiunea pe care o simt când vine vorba despre treburile casnice este reală și este valabilă în primul rând pentru femei. Așteptările de la femei sunt mari și vin din multe direcții: de la societate, familie, prieteni, parteneri de viață sau copii, dar credem că ele pot fi prioritizate pentru ca lucrurile să se întâmple potrivit dorințelor fiecăreia. Nu avem soluții perfecte, dar avem o mulțime de întrebări care să ne ajute să redescoperim lucrurile cu adevărat importante. Pentru a ilustra mai bine tema locală, am întrebat câteva femei cu povești diferite cum se confruntă cu așteptările din fiecare zi,iar ele  ne-au explicat ce se află în spatele acestor așteptări și cum pot fi depăşite” a declarat Daniela Stoican, PR Manager IKEA România.

Ca noutăţi, Catalogul IKEA 2017 include pentru prima oară și editoriale,  13 povești care aduc  un plus temei anuale și care arată situații de viață din mai multe locuri, scopul fiind să ofere exemple despre cum produsele IKEA leagă oameni diferiți din culturi diferite.  

"Coperta catalogului vorbește, la rândul ei, despre diversitate și despre cum imperfecțiunile sunt perfect normale: gătitul poate fi o aventură plină de posibilități: poți să stai în pijamale și să cânți o baladă rock de să te audă toți vecinii. Poți să gătești cu pasiune, fără presiune, chiar dacă ingredientele ajung pe podea. Cinele cu prietenii se pot lua pe canapea, în fața televizorului. Scaunele nu mai sunt obligatorii, nici măcar la masa de Crăciun, dacă pentru toți cei prezenți contează mai mult cu cine și nu ce mâncăm. Cei mici pot sta în bucătărie oricând și se pot transforma în artiști decoratori de brioșe. Femeile din viața noastră nu trebuie să facă totul. Până la urmă, viața acasă este despre toți membrii familiei și s-ar putea să descoperim că putem face lucrurile mai bine împreună,” a adăugat Daniela Stoican, PR Manager IKEA România.

Soluțiile din acest catalog își propun să îi inspire pe oameni prin produse noi, idei noi și moduri noi de a vedea viața de zi cu zi acasă.  Alături de noutăţi sunt prezentate şi colecțiile care vor fi lansate peste câteva luni. SÄLLSKAP este inspirată de design-ul tradițional suedez în timp ce IKEA PS 2017 este o colecție pentru viața alertă din mediul urban, cu piese de mobilier inteligente și flexibile, etc.

Aplicaţia Catalogului IKEA a fost regândită, cu un conţinut mai bogat, mai multe materiale video  și mai multe moduri prin care se pot testa soluții pentru acasă în format 3D.

 

Cele mai citite

Cursa pentru București. Gabriela Firea: „Am încredere în şansele mele, pentru că Bucureştiul arată mult mai rău decât acum patru ani”

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că are încredere în şansele sale la alegeri, deoarece, după propriile spuse, Bucureştiul arată „mult...

Scandalul Sanimed/Hideg: Dezvăluiri, Denunțuri și Dinamica Justiției în România

Recentele dezvăluiri din presă, generate de denunțul spontan al omului de afaceri Cătălin Hideg împotriva unei prestigioase case de avocatură din România, precum și...

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Elevii vor intra de vineri în vacanţă, după finalizarea cursurilor, şi se vor întoarce în şcoli miercuri, 8 mai, potrivit calendarului aprobat de Ministerul...
Ultima oră
Pe aceeași temă