12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialColectia de covoare unicat "Leather by Gavia Concept" - o premiera in...

Colectia de covoare unicat “Leather by Gavia Concept” – o premiera in Romania

Gavia Concept, studio de design interior, lanseaza un concept unic de covoare realizate 100% din piele naturala – "Leather by Gavia Concept".

Prin acest proiect, Gavia Concept depaseste granitele proiectarii spatiilor interioare, conturand intreaga poveste a unui camin. Covoarele unicat, hand-made, intregesc povestea tesuta din dragoste de frumos. Atunci cand usa casei se deschide, pasesti in povestea aleasa de tine, care te defineste si in care te simti confortabil.

Fie ca alegi istoria, ca in cazul  “Hercules" si "Venus", natura – prin personaje precum “Jungle", "Purple Deer", "Frost" sau ca in cazul tau inspiratia vine din bucatarie, iar in acest caz "Macarones" va fi mai potrivit sa-ti ureze bun venit acasa, Gavia Concept iti creeaza personajul potrivit pentru propria poveste. Best Friend, El sau Ea, tu alegi cu cine vrei sa traiesti si cine vrei sa-ti fie alaturi in aventura vietii. Daca te regasesti mai bine in stilul citadin, agitat, sau printre accentele urbane, atunci  "MoMA", "Black Swan", sau  "DJ" sunt personajele cheie pentru care poti opta.

Din piele si blana naturale, cu posibilitatea alegerii culorilor, texturilor, formelor si dimensiunilor, covoarele Gavia Concept te invita la interactivitate, oferindu-ti sansa sa te joci si sa fii creatorul propriei realitati.

Bucatile de piele sunt alese cu grija si imbinate cu pasiune, luand forme geometrice sau fluide. Pielea este taiata si prelucrata handmade de catre personal cu expertiza indelungata in prelucrarea pielii naturale. Fiecare covor este unic, iar autenticitatea si originalitatea lui isi vor face simtita prezenta indiferent de spatiul in care este expus.

Gavia Concept este un studio de proiectare si design de interior care ofera o gama completa de servicii pentru spatii rezidentiale si comerciale, design de produs, consultanta si asistenta de santier pentru implementarea proiectului. Colectia de covoare "Leather by Gavia Concept" poate fi accesata in sectiunea SHOP de pe www.gaviaconcept.com.

 

Cele mai citite

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...
Ultima oră
Pe aceeași temă