10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialConcursul de piscine si spa-uri Premiile APPW Editia a II-a

Concursul de piscine si spa-uri Premiile APPW Editia a II-a

Miercuri 20 aprilie, in sala Mincu a Hotelului Ramada Parc, a avut loc festivitatea de inmanare a trofeelor concursului “Premiile APPW”, eveniment organizat de Asociatia Patronala pentru Piscine si Wellness  APPW (http://www.appw.ro/concurs.php) cu sprijinul partenerului oficial SpatiulConstruit.ro.

Inscrierile lucrarilor participante au inceput din noiembrie 2015 si au continuat pana la sfarsitul lunii ianuarie 2016. Datorita interesului aratat anul trecut de catre companii care nu sunt membre ale asociatiei, anul acesta au fost acceptati in concurs toti cei ce construiesc piscine in Romania si doresc sa se mandreasca cu realizarile lor. Proiectele realizate in anii 2013, 2014 sau 2015 au putut fi incadrate in competitie in patru categorii distincte: piscine rezidentiale exterioare, piscine rezidentiale interioare, piscine publice si spa-uri.

Juriul a fost compus din:

Dna Conf. Dr. Arh. Cerasella Craciun – coordonatorul Sectiei Amenajarea si Planificarea Peisajului si a Masterului ”Peisaj si Teritoriu” din Facultatea de Urbanism a Universitatii “Ion Mincu”
Dna Cristina Stoica – Redactor sef al revistei ‘Casa Lux”
Dna Arh. Andreea Mustata – Urbanist peisagist KXL Architects, Bucuresti,
 Dl Ionut Mircea – Sales & Marketing Manager portalul Spatiulconstruit.ro
Dl Lucian Nicolescu – Manager Partner al revistei SpaMagazin

Premiile au fost acordate pentru cele patru categorii dupa cum urmeaza:

Piscine rezidentiale exterioare:

Aur – compania Dinotec Consult

Argint – compania Dinotec Consult

Bronz – compania Perla Mex

Piscine rezidentiale interioare

Aur – doua premii catre compania Aqua Therm si compania Biotop Energy

Argint – compania Dinotec Consult

Bronz – compania 3G Sport IP

Piscine Publice

Aur – compania Haustore

Argint – compania Kasta Metal

Bronz – compania Placari Faine

Spa-uri

Aur – compania Piscine Laghetto East

Argint – compania Haustore

Bronz – compania 3G Sport IP

Premiul  de popularitate a fost stabilit pe baza voturilor on-line pentru lucrarea care a intrunit cel mai mare numar de voturi si care apartine companiei Aqua Therm.

 “APPW promoveaza excelenta si rafinamentul in domeniul piscinelor. Piata de Wellness din Romania este intr-o continua dezvoltare, standardele de performanta si calitate fiind ridicate tot mai sus de proiecte ambitioase. Confortul si siguranta utilizatorului sunt elemente primordiale, iar jocul formelor si al luminii din vecinatatea apei determina reteta succesului. ” a declarat  Serban Moroianu – Presedinte APPW

„Orice concurs este o provocare si un prilej de a incuraja, sprijini si sustine proiecte valoroase cu un design special, rezultat in urma unui proiect integrat, de peisagistica, arhitectura, structura si instalatii, implementat printr-o executie de calitate. Astfel, a „proiecta cu apa”‚ este un demers special, care prin integrarea fantanilor, bazinelor, instalatiilor artistice care utilizeaza apa in diferite forme, precum si a piscinelor, spa-urilor si a zonelor de wellness, ar trebui sa devina o prioritate a spatiilor publice si particulare, pentru ca sustin viata, relaxarea, sanatatea si isi aduc aportul la ecologia mediului urban.” este de parere Dna Conf. Dr.  Arh. Cerasella Craciun, coordonatorul Sectiei Amenajarea si Planificarea Peisajului si a Masterului ”Peisaj si Teritoriu”, din Facultatea de Urbanism a Universitatii “Ion Mincu”.

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă