15.4 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialDaikin Nexura - cea mai buna alegere pentru incalzire si racire

Daikin Nexura – cea mai buna alegere pentru incalzire si racire

Nexura vă face lumea confortabilă. Răcoarea unei brize de vară sau confortul unei surse suplimentare de căldură aduc o senzaţie de bunăstare în spaţiul în care vă petreceţi timpul, de-a lungul întregului an. Designul său discret, dar modern, cu un panou frontal care radiază o căldură suplimentară, nivelul redus al zgomotului şi debitul redus al aerului vă transformă camera într-un refugiu.

Silenţioasă şi discretă, Nexura oferă ce este mai bun în încălzire şi răcire, confort şi design. Bineînţeles, unitatea utilizează tehnologia de ultimă generaţie a pompelor de căldură, dar funcţia sa cea mai apreciată este una mascată: panoul frontal se încălzeşte pentru a vă oferi senzaţia unică a unui radiator cald.

Pentru a aduce mai mult confort în zilele reci, panoul frontal realizat din aluminiu al unităţii interioare Nexura are capacitatea de încălzire, asemenea unui radiator tradiţional Rezultatul? O senzaţie confortabilă de aer cald care vă înconjoară. Iar pentru a activa această funcţie unică, trebuie doar să apăsaţi pe butonul radiant de la telecomandă. Este uşor. Combinaţi simplitatea cu nivelul scăzut al zgomotului şi debitul de aer redus, pentru a vă putea bucura nestingherit de atmosfera plăcută şi relaxată din cameră.

AŞA DE SILENŢIOS!

Unitatea interioară distribuie aerul foarte silenţios. Zgomotul produs abia atinge 22 dB(A) în modul răcire şi 19 dB(A) în modul căldură radiantă. În comparaţie, zgomotul ambiant dintr-o cameră cu linişte atinge, în medie, 40 dB(A).

AER PUR ŞI PROASPĂT

Filtrul fotocatalitic din apatit de titan pentru purificarea aerului captează particulele microscopice de praf din aer, absoarbe impurităţile organice, precum bacteriile şi virusurile, şi poate chiar să descompună mirosurile neplăcute.

BALEIERE DISCRETĂ

Pentru a asigura o temperatură uniformă în întreaga cameră, sistemul vertical de autobaleiere al Daikin Nexura deplasează în sus şi în jos în mod automat fantele, ducând la distribuţia uniformă a fluxului de aer în întreaga cameră.

Aspectul unităţii de pardoseală Nexura este unul funcţional şi elegant. Designul şi linia suple se integrează uşor în interioarele contemporane. Funcţionarea sa puternică şi silenţioasă permit atingerea temperaturii corecte într-un timp foarte scurt. Senzaţia de radiator cald şi confortabil oferită de panoul frontal vă face să doriţi ca iarna să nu se termine niciodată.
> Confort optim de-a lungul întregului an
> Funcţionare silenţioasă: până la 19 dB(A)
> Debit de aer scăzut
> Design elegant, care se integrează perfect

Noua clasificare energetică europeană: Ridicarea standardului de eficienţă energetică

Pentru a-şi atinge obiectivele provocatoare de mediu, 20-20-20, Europa impune cerinţe minime pentru proiectele cu impact energetic. Aceste cerinţe minime au intrat in vigoare la 1 ianuarie 2013 şi vor fi îmbunătăţite în anii următori. Directiva privind proiectarea ecologică nu numai că ridică sistematic cerinţele minime privind performanţa de mediu, dar modifică şi metoda utilizată pentru măsurarea acestei performanţe, pentru a reflecta mai corect condiţiile reale. Noua valoare a performanţei de mediu furnizează o imagine mult mai precisă a eficienţei energetice optime pe durata unui întreg sezon de încălzire sau răcire.

Noua clasificare energetică europeană vine să completeze această imagine. Clasificarea actuală, introdusă în 1992 şi modificată între timp, permite consumatorilor să compare şi să ia decizii de cumpărare bazate pe criterii uniforme de etichetare. Noua clasificare include mai multe clase, de la A+++ la G, exprimate în tonuri de culori de la verde închis (cel mai eficient din punct de vedere energetic) la roşu (cel mai puţin eficient din punct de vedere energetic). Informaţiile de pe noua etichetă includ atât noile valori pentru eficienţa sezonieră pentru încălzire (SCOP) şi răcire (SEER), cât şi consumul anual de energie şi nivelurile zgomotului. Acest lucru va permite utilizatorilor finali să facă alegeri şi mai bine informate, din moment ce eficienţa sezonieră reflectă eficienţa unui aparat de aer condiţionat sau a unei pompe de căldură pe durata unui sezon întreg.

> SOMN UŞOR NOAPTEA
Pentru a vă ajuta să aveţi un somn liniştit, modul de noapte al unităţii Radiation FVXG de la Daikin Emura va preveni încălzirea sau răcirea excesivă în timpul nopţii. Dacă programatorul este pornit, unitatea va seta automat o temperatură cu 2°C mai scăzută în modul încălzire şi cu 0,5°C mai ridicată în modul răcire. Acest lucru previne modificările rapide care v-ar putea tulbura somnul.

> UNEORI, TREBUIE SĂ ÎNCETINIŢI
Modul Econo reduce consumul de energie şi previne supraîncărcarea atunci când sunt utilizate alte electrocasnice. Prin activarea modului Econo, curentul maxim de funcţionare şi consumul de energie se reduc cu până la 30% la pornire.

Încălzire şi răcire într-o singură unitate

> INSTALARE
Fie că este încorporată, de perete sau de pardoseală cu un picior,
unitatea Nexura este discretă şi se integrează perfect în orice
interior.
> APLICAŢII
Nexura poate fi utilizată într-o aplicaţie cu o singură cameră, cu o
singură unitate interioară conectată la o unitate exterioară, sau în
aplicaţii cu mai multe camere, cu maxim nouă unităţi interioare
conectate la o singură unitate exterioară. Unitatea exterioară
poate fi instalată pe acoperiş, pe terasă sau pe un perete exterior.
> TELECOMANDĂ CU INFRAROŞU
Unitatea interioară este uşor de controlat cu ajutorul telecomenzii
cu infraroşu, care este furnizată în pachetul standard. Unitatea
vine echipată cu un programator săptămânal care vă permite
să programaţi un program pe şapte zile, cu patru acţiuni diferite
zilnice.

> CONTROLER ONLINE (OPŢIUNEA KKRP01A)
Controlaţi unitatea interioară din orice locaţie prin intermediul unei aplicaţii sau prin internet. standard încorporată de pardoseală cu un picior

> INSTALARE
Fie că este încorporată, de perete sau de pardoseală cu un picior, unitatea Nexura este discretă şi se integrează perfect în orice interior.

> APLICAŢII
Nexura poate fi utilizată într-o aplicaţie cu o singură cameră, cu o singură unitate interioară conectată la o unitate exterioară, sau în aplicaţii cu mai multe camere, cu maxim nouă unităţi interioare conectate la o singură unitate exterioară. Unitatea exterioară
poate fi instalată pe acoperiş, pe terasă sau pe un perete exterior.

> TELECOMANDĂ CU INFRAROŞU

Unitatea interioară este uşor de controlat cu ajutorul telecomenzii cu infraroşu, care este furnizată în pachetul standard. Unitatea
vine echipată cu un programator săptămânal care vă permite să programaţi un program pe şapte zile, cu patru acţiuni diferite
zilnice.

> CONTROLER ONLINE (OPŢIUNEA KKRP01A)
Controlaţi unitatea interioară din orice locaţie prin intermediul unei aplicaţii sau prin internet.

>O INOVAŢIE ÎN AVANTAJUL DUMNEAVOASTRĂ: TEHNOLOGIA INVERTER

Tehnologia inverter dezvoltată de Daikin este o inovaţie incontestabilă în domeniul climatizării. Principiul este simplu:
inverterele reglează puterea utilizată pentru a o corela cu cerinţa reală. Nici mai mult, nici mai puţin. Această tehnologie aduce două beneficii concrete:

1. CONFORT
Investiţia în tehnologia inverter este recuperată de multe ori prin îmbunătăţirea confortului. Un sistem de pompă de căldură cu inverter reglează în mod continuu capacitatea de răcire şi încălzire pentru a o corela cu temperatura din cameră. Inverterul scurtează timpul de pornire a sistemului, permiţând atingerea mai rapidă a unei temperaturi solicitate în cameră. Imediat ce temperatura corectă este atinsă, inverterul garantează menţinerea acesteia la aceeaşi valoare constantă.

2. EFICIENŢĂ ENERGETICĂ
Deoarece un inverter monitorizează şi reglează temperatura ambiantă oricând este nevoie, consumul de energie scade cu 30% în comparaţie cu un sistem tradiţional cu pornire/ oprire!

www.daikin.ro.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...

Replica lui Nicușor Dan pentru Cristian Popescu Piedone care s-a declarat interlop: „ Știm toți”

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, i-a replicat lui Cristian Popescu Piedone tot cu un mesaj inscriptionat pe tricou dupa ce acesta s-a afisat vineri cu...

SUA va prelungi un program de supraveghere electronică și telefonică în străinătate

Senatul SUA a aprobat sâmbătă prelungirea unui program de supraveghere electronică şi telefonică în străinătate, utilizat pe scară largă de serviciile de informaţii americane,...
Ultima oră
Pe aceeași temă