18.4 C
București
duminică, 21 aprilie 2024
AcasăSpecialFOTO. Cum să îți transformi ușile în spațiu de depozitare

FOTO. Cum să îți transformi ușile în spațiu de depozitare

Ușile pot fi transformate în spații excelente de depozitare în încăperile mici sau aglomerate, conform site-ul sheknows.com.

Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea cum îți poți transforma ușile în spațiu de depozitare

Citește și: FOTO INEDITE. Ce poți face cu CD-urile vechi sau stricate

Dacă îi atașezi câteva rastele, ușa de la debara poate deveni un suport pentru pachete cu paste, pentru pungile cu orez, făină sau alte ingrediente ușoare.

Mănușile, fesurile și eșarfele nu trebuie să mai stea înghesuite în dulap și să te incomodeze de fiecare dată când cauți o haină. Fixează pe ușă două bare de plastic dur sau de metal și pune articolele vestimentare acolo. Mănușile și fesurile pot fi prinse de bară cu clipsuri pentru draperia de baie.

O altă variantă de transformare a ușilor de la dulap este de a fixa pe ele containere din plasă de metal, în care să îți poți pune șosetele, lenjeria intimă sau eșarfele și mănușile.

De asemenea, poți transforma o ușă în suport pentru masa de călcat.

Citește și: INEDIT. Ce poţi face cu jucăriile vechi sau stricate

În camerele copiilor sunt potrivite gențile fixate pe ușa de la camera lor, în care ei să păstreze piesele de lego sau alte jucării.

În baie, poți transforma ușa în cuier pentru halate sau prosoape și poți crea, deasupra, un spațiu pentru alte obiecte necesare.

O altă variantă ingenioasă de a extinde spațiul de depozitare este să atașezi pe o ușă o placă de metal și să folosește containere cu magneți în care să îți păstrezi condimente, caramele sau alte lucruri ușoare.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 767. Statele Unite au aprobat ajutorul pentru Ucraina, de 61 de miliarde USD

Camera Reprezentanților din Statele Unite a aprobat ajutorul pentru Ucraina, în valoare de 61 de miliarde de dolari. Votul în Camera Reprezentanților s-a desfășurat în...

Partidul AUR susține că este atacat prin intermediul unui ziar din Elveția

Politicianul Dan Tanasă, purtător de cuvânt al AUR, susține că partidul său este atacat prin intermediul unui ziar din Elveția, Neue Zürcher Zeitung (NZZ). "Un...

Rectorul Universității din București limitează numărul notelor de 9 și 10 ce pot fi acordate studenților

În facultățile Universității din București (UB), la programele de studii de nivel licență, nu se vor putea acorda mai puțin de 5% și nu...
Ultima oră
Pe aceeași temă