21.6 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialGealan, partener oficial în renovarea Casei Musafirilor și Casei Intendentului situate pe...

Gealan, partener oficial în renovarea Casei Musafirilor și Casei Intendentului situate pe Domeniul Regal Săvârșin

Gealan, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața de profile din PVC pentru ferestre şi uşi, a fost ales de către Casa Regală a României ca partener oficial în furnizarea de ferestre și uși pentru renovarea a două clădiri situate pe Domeniul Regal de la Săvârșin: Casa Musafirilor și Casa Intendentului.

”Casa Musafirilor și-a redobândit identitatea și a devenit mai elegantă și mai funcțională decât a fost vreodată, în cei 165 de ani de existență. Acest lucru a fost posibil datorită generozității și competenței dumneavoastră. Regina și cu mine am inaugurat edificiul în ziua de 8 august 2014 și vă felicităm pentru rezultatul muncii voastre, remarcabil și durabil”, a declarat Majestatea Sa Regele Mihai I.

”Suntem onorați că Altețele Voastre Regale au ales în renovarea a două clădiri de pe Domeniul Regal de la Săvârșin ferestrele Futura, fiind un semn de recunoaștere și de apreciere a calității produselor și serviciilor Gealan. Am reușit să respectăm întocmai exigențele arhitectului de construcție a proiectului prin furnizarea unor ferestre inovatoare, care să îmbine nevoia funcțional – estetică, folosind ultimele tehnologii ale ferestrelor”, a declarat Aurel Vlaicu, Director General Gealan România.

Specialiștii Gealan au realizat în premieră pentru Casa Musafirilor și Casa Intendentului ferestrele Futura, cu îmbinarea profilelor la unghi de 90 de grade și cașerarea cu decor lemn în nuanță de nuc pe întreaga suprafață a profilului, inclusiv pe interior, din dorința de a oferi aspectul autentic al ferestrelor tradiționale.

Ferestrele Futura integrează cele mai moderne tehnologiile și inovații STV, IKD, care oferă o valoare Uf unică pe piață, de 0,89 W/m²K. În plus, adâncimea mare de construcție de 82,5 mm, cele șase camere ale profilului de toc și cercevea și trei planuri de etanșare sunt garanții ale izolării termice uimitoare. Acest produs demonstrează așadar că poate fi utilizat în egală măsură și pentru renovările construcțiilor.

Casa Musafirilor a fost reconstruită pe parcursul a trei luni sub coordonarea arhitectului Emilian Cordoș, de administrarea proiectului s-a ocupat dl Ion Tucă, directorul Casei Majestății Sale, iar pe teren au gestionat proiectul dnii Radu Ghină, consilier regal, și Sebastian Brînzaș, intendentul castelului.

 

Cele mai citite

Noua lege a pensiilor. Ce venituri va avea un român care a muncit 35 de ani

Noua lege a pensiilor vine cu metode diferite de calcul a veniturilor persoanelor după retragerea din activitate. Românii care au cotizat timp de 35...

Ucraina a scufundat în Marea Neagră încă o navă rusească, tip vânător de mine

Un atac al Ucrainei a scufundat în Marea Neagră încă o navă rusească, Kovrovets, de tip vânător de mine, a anunțat Comandamentul Flotei din...

Rezultatele Loto 6/49, Joker şi Loto 5/40 din 19 mai 2024. Numerele câștigătoare și premiile puse în joc

Duminică, 19 mai 2024, Loteria Română a organizat noi trageri pentru fiecare din jocurile Loto 6/49, Joker şi Loto 5/40. Rezultate LOTO duminică 19 mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă