19.9 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialGrandhotel Hessischer Hof - clasicul, mereu la modă şi inspiraţie pentru...

Grandhotel Hessischer Hof – clasicul, mereu la modă şi inspiraţie pentru decor în apropierea târgurilor de profil

Aflat la Frankfurt pe Main, Grandhotel Hessischer Hof este un spectaculos hotel de cinci stele ce aparține familiei landgrafilor de Hesse. Poziționarea sa, în imediata apropierea unde se desfășoară târgul Frankfurt Messe îl recomandă a fi o ideală destinație de bussines.

Clădirea în stil Art Deco deține 121 de camere și apartamente, mobilate și decorate într-un mix de clasic și modern, cu  mobilier executat pe comandă pentru acest hotel. De asemenea, băile ce au fost recent complet refăcute  și sunt utilate cu produse de la prestigioasa companie Devon&Devon. 

Pentru rafinați adepți ai artei culinare, hotelul pune la dispoziție restaurantul Sevres, cu specific internațional și o remarcabilă selecție de vinuri.

In ceea ce privește decorul, în amenjare s-au folosit o serie întreagă de elemente ce fac trimitere atât la istoricul familiei de Hesse, cât și la creare unei atmosfere particulare, de lux și rafinament, noblețe și aristocraţie. Decorarea a fost făcută cu numeroase piese, pictură, mobilier sau artă decorativă care fac parte din renumita colecție de artă a familiei.

În ultimii 60 de ani, la Frankfurt, Jimmy's Bar de la Grand Hotel Hessischer Hof a devenit locul de top de întâlnire din oraș. Atmosfera este una tipică de English bar, cu fotoliile ample din piele, panourile sculptate din lemn de culoarea ciocolatei, o lumină difuză și muzica de pian predispun la relaxare. O țigară de foi și un pahar de coniac pot însoți o negociere sau încheia o afacere de success.

Dotat cu facilități și tehnologie de ultimă generație , Grand Hotel Hessischer Hof oferă servicii la cele mai înalte standard și nu își dezminte renumele de hotel de lux.

Cele mai citite

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...

EXCLUSIV. Decizia lui Nicușor Dan de a elimina linia STB 336, fiasco în trafic. Locuitorii din Militari, rămași fără autobuz care să-i ducă la...

Locuitorii din cartierul bucureștean Militari au rămas fără singurul autobuz care îi transporta până în fața Spitalului Universitar. Decizia lui Nicușor Dan de a...
Ultima oră
Pe aceeași temă