15.7 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialInovație Lafarge: gama de ciment la saci de 20 kg cu...

Inovație Lafarge: gama de ciment la saci de 20 kg cu mâner ergonomic

Lafarge România aduce în magazinele de tip Do-It-Yourself (DIY) două produse într-un ambalaj nou, inovator, cu mâner ergonomic: sacii de 20 kg de ciment RomcimÒ și de liant aditivat MultibatÒ pentru tencuială și zidărie. Cele două produse – primele din aceasta categorie ambalate la sac cu mâner – vor fi disponibile la vânzare începând de luna aceasta.

”Micile lucrări de reparații și renovări nu mai reprezintă de mult timp o nișă, iar acest public țintă, care are nevoie de cantități mai reduse de ciment, are de acum produse dedicate”, spune Tiberiu Mercurian, Director de Marketing în cadrul Lafarge România. ”Am gândit ambalajul astfel încât să fie cât mai ușor de transportat și de manipulat, și, în același timp, să-i ajute pe cei care fac lucrări de mici dimensiuni să elimine pierderile de material.”

Cimentul RomcimÒ poate fi folosit pentru diferite tipuri de lucrări, precum: fundaţii sau structură, șape uzuale de ciment, lucrări exterioare: garduri, alei sau trotuare, precum și pentru alte mici aplicații pe lângă casă. Lansat cu o formulă îmbunătățită la începutul anului trecut – formula 3R pentru un ciment beton: Rezistenta, Rapiditate, Rezultat – noul RomcimÒ are o productivitate mare, implicând un consum scăzut de ciment și permițând obținerea unui beton perfect omogen.

Liantul aditivat MultibatÒ poate fi folosit atât pentru lucrări noi, cât și pentru renovări și restaurări de clădiri. Aplicațiile sale vizează lucrări de zidărie și tencuieli interioare sau exterioare, pe suport de blocuri de beton, cărămidă, BCA sau blocuri din beton ușor. Cu un consum redus pe metrul pătrat și aderență foarte bună la suport, dar și cu beneficii pe termen lung, precum tendința minimă de fisurare, MultibatÒ este lider de piață pe segmentul său. Anul acesta, Multibat aniversează 15 ani de prezență pe piața din România, fiind un produs foarte îndrăgit de meșteri și apreciat de beneficiari.

”Ne dorim în primul rând să-i stimulăm pe clienții noștri să înceapă acele lucrări de renovare sau reparații pe care, poate, le amână de ceva timp, să le ușurăm munca și să îi scutim de cheltuieli cu materiale în cantități și ambalaje mari, pe care nu le pot folosi în întregime”, explică Monica Tudor, Director Segment Distribuție Lafarge Romania. ”Am mai spus-o, dorința noastră este să contribuim la creșterea durabilității construcților și a confortului oamenilor, iar aceste obiective încep de la locuința fiecăruia dintre noi, care poate fi mai frumoasă, mai sigură, mai bine utilizată.”

Noile produse se adresează atât meșterilor zidari, cât și utilizatorilor finali pasionați de bricolaj și mici lucrări de construcție. Gama de ciment la sac va fi distribuită la nivel național, fiind dedicată magazinelor de tip DIY.

Cele mai citite

Asfaltări din bani publici în curțile votanților PSD la Râmnicu Sărat

În Râmnicu Sărat, Administrația Domeniului Public (ADP) a fost acuzată de practici discutabile în contextul campaniei electorale. Din imaginile surprinse se poate observa...

Accident pe Dunăre. Două persoane au murit, iar alte cinci sunt date dispărute

Două persoane au fost ucise și alte cinci au fost date dispărute în urma unei coliziuni între o ambarcațiune cu motor de mici dimensiuni...

VIDEO. “Țeapa” luată de Cristina Cioran. Cum a pierdut 100.000 de euro

Cristina Cioran, actriță și vedetă TV, a dezvăluit recent o experiență financiară dureroasă, în care a pierdut toți banii pe care îi economisise pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă