12.4 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialMic înseamnă impresionant la noile boxe portabile Philips

Mic înseamnă impresionant la noile boxe portabile Philips

Gibson Innovations lansează pe piața românească o serie de noi boxe portabile care vă permit să ascultați muzica preferată, la o calitate deosebită, oriunde v-ați afla. Boxa portabilă BT6000B se remarcă printr-un sunet de calitate, care nu ține cont de dimensiuni, precum și prin rezistență la umiditate și intemperii. Iar modelul BT50B surprinde prin sunetul puternic pentru un dispozitiv atât de mic, care vă poate încăpea în palmă.

Noua boxă portabilă Philips BT6000B redă un sunet la 360 de grade, este rezistentă la stropiri, robustă și echipată cu funcția de transmitere wireless a muzicii (Bluetooth) precum și cu tehnologie NFC, pentru o sincronizare mai rapidă cu smartphone-uri sau tablete. Fiind dotată cu microfon, aceasta funcționează și ca difuzor extern pentru telefon. Atunci când este recepţionat un apel, muzica este întreruptă și puteţi vorbi direct prin intermediul boxei conectată la smartphone prin Bluetooth.

Are drivere duble de 1,5" din neodim capabile să redea un sunet natural, clar și echilibrat, dar și difuzoare pasive orientate în direcţie opusă, care extind și amplifică basul.  Astfel că poate reda un sunet echilibrat la 360 grade, oferindu-vă libertatea de a vă bucura de aceeași calitate a sunetului, indiferent care ar fi direcţia în care este orientată boxa. În plus, dispune de tehnologie Digital Sound Processing, patentată Philips, care optimizează performanţa boxelor compacte, pentru un sunet clar, detaliat și puternic, fără nicio distorsiune.

Protecția componentelor împotriva intemperiilor a fost dovedită, acestea fiind testate la strandarde IPX4, astfel încât o puteți folosi fără probleme în mediile umede sau ploioase, atât în interior, în bucătărie sau baie, cât și la exterior, indiferent de vreme. Aceasta are un acumulator cu o autonomie de funcționare de până la 8 ore. Această boxă portabilă este disponibilă în 3 variante de culoare: BT6000B/12 – negru, BT6000W/12 – alb, BT6000R/12 – roșu (primul model este disponibil pe piața românească începând cu luna iulie, ultimele două din toamnă).

Noua boxă portabilă Philips BT50B este compactă, rotundă și ușor de transportat. Are funcție anti-distorsiuni care menține calitatea sunetului redat la un volum puternic, chiar și atunci când nivelul bateriei este scăzut. În general capacitatea unei boxe portabile de a reproduce tonurile înalte scade odată cu nivelul bateriei, însă această funcţie monitorizează semnalul muzical care trece prin amplificator și menţine tonurile înalte într-un interval optim.

Boxa se conectează prin Bluetooh la orice dispozitiv portabil dotat cu această tehnologie, dar poate reda ritmurile preferate și prin intermediul unui port auxiliar de 3,5mm. Bateria reîncărcabilă litiu-polimer îi oferă o durată de funcționare de până la 6 ore. Boxa portabilă BT50B este disponibilă în două variante de culoare: BT50B – negru, BT50A – turcoaz cu galben.

Dacă preferați culorile vesele, puteți alege unul dintre modelele de boxe portabile BT100 cu un design compact și capabile să redea un sunet excepțional. Sunt disponibile într-o gamă largă de culori (negru, alb, albastru, roșu), dispun de aceeași funcție anti-distorsiuni, se conectează prin Bluetooth la playerele audio și au o autonomie de până la 8 ore. De asemenea, au microfon încorporat pentru a fi utilizate în rol de difuzor extern pentru smartphone.

Prețurile diferă în funcție de magazinul din care achiziționați produsul:

Noua boxă portabilă Philips BT6000B/12 / BT6000W/12 / BT6000R/12 – 459 lei

Noua boxă portabilă BT50B/00 (negru) / BT50A (turcoaz cu galben) –  119 lei

Boxă portabilă BT100B/00 (negru) / BT100W/00 (alb) / BT100A/00 (albastru) / BT100M/00 (roșu) – 129 lei.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă